Η πλατφόρμα B2B της Herbalista για φαρμακεία, επαγγελματίες υγείας και τη βιομηχανία HORECA

Vigo Kombucha Pro Health Beverages

 

Είστε φαρμακείο, κατάστημα υγιεινής διατροφής ή επιχείρηση Horeca που θέλετε να αναβαθμίσετε τις προσφορές σας με τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά προϊόντα; Μην ψάχνετε άλλο!

Η Herbalista Holistic Health & Wellness σας προσφέρει μια καινοτόμο πλατφόρμα B2B αφιερωμένη στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών υγείας και του κλάδου Horeca στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Η προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή εξειδικευμένων φυσικών και βιολογικών προϊόντων υγείας περιλαμβάνει:


Αγιουρβεδικά φυτικά αφεψήματα: εμπνέετε τις αισθήσεις των πελατών σας με αυθεντικά Αγιουρβεδικά μείγματα που προάγουν την ισορροπία, την ευεξία και τη ζωτικότητα.

Κορυφαίες μάρκες βιταμινών και συμπληρωμάτων: Προμηθευτείτε βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα υψηλής ποιότητας για την ευημερία των πελατών σας.

Προϊόντα Colloidal Silver & CBD: Προσφέρετε στους πελάτες σας τη δύναμη των φυσικών θεραπειών με τη σειρά ισχυρών, υψηλής ποιότητας προϊόντων κολλοειδούς ασημιού και CBD.

Εκχυλίσματα και βάμματα φαρμακευτικών μανιταριών: Συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους Ευρωπαίους παραγωγούς πιστοποιημένων βιολογικών εκχυλισμάτων μανιταριών.

Προϊόντα Shilajit: Ενισχύστε τη ζωτικότητα και την αναζωογόνηση με τις premium προσφορές μας Shilajit, που προέρχονται από τα βουνά Altai.

Βιολογικά Kombucha Pro Health Beverages: Πηγή προβιοτικών που προσφέρει ποικίλα οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την υγεία του εντέρου και της υποστήριξης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιολογικά Superfoods: Εισάγονται από τους διάσημους ηγέτες της βιομηχανίας Organic India και Iswari

Είμαστε περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε μεγάλες διεθνείς μάρκες όπως η Organic India, Doctor's Best, Garden of Life, Avalon Organics, Vigo Kombucha, MountainDrop, Iswari και διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας τα πιο αξιόπιστα και σεβαστά προϊόντα για την ολιστική υγεία και τη βιομηχανία HORECA .

Γίνετε μέλος της Herbalista Holistic Health & Wellness σήμερα και γίνετε μέρος της ταχύτερα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας B2B της Κύπρου, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες των επαγγελματιών υγείας και του τομέα Horeca.

Κάντε αίτηση τώρα και ξεκινήστε ένα ταξίδι ανάπτυξης, επιτυχίας και ευεξίας με το Herbalista Holistic Health & Wellness!

 

Sign Up for a Whosale Account        Login to your Wholesale Account