Όλα όσα θέλετε να μάθετε

10 Συνήθεις Ερωτήσεις

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να το πράξετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον είναι στην αρχική του κατάσταση στην οποία το λάβατε, δηλαδή η συσκευασία ή το προϊόν δεν πρέπει να αλλοιωθεί ή χρησιμοποιείται. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή αν δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το herbalista.com.cy έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί τα προϊόντα πίσω και να μην τα αντικαταστήσει. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής βαρύνουν εσάς, ενώ τα χρήματά σας επιστρέφονται μέσω τραπεζικού λογαριασμού σας με τραπεζική κατάθεση. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού στα οποία θα γίνει η κατάθεση, η οποία γίνεται όταν λάβουμε το δέμα με τα προϊόντα που επιστρέφονται. Η διαδικασία επιστροφής αν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια είναι να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας και να επιλέξετε την καρτέλα στο αριστερό μενού που αναφέρει το αίτημα RMA. Επιλέξτε την παραγγελία που έχετε κάνει και στη συνέχεια τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Τέλος, υποβάλετε το αίτημά... Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση που έχετε κάνει μια παραγγελία και θέλετε να την ακυρώσετε, μπορείτε να το κάνετε εντός 2 ωρών, καλώντας στο 22 251170 κατά τις εργάσιμες ώρες ή εναλλακτικά στέλνοντάς μας ένα email στο [email protected] σε περίπτωση που το καταστημα μας είναι κλειστό.

Όχι αναγκαστικά, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων μεθόδων πληρωμής: Αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, παραλαβή από το κατάστημα (πληρώνετε απευθείας στο ταμείο)

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα, που λαμβάνονται πριν από τις 11 π.μ. Δευτέρα - Παρασκευή αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Εάν ο τρόπος πληρωμής σας είναι η τραπεζική μεταφορά, θα χρειαστεί να λάβουμε το ποσό στον λογαριασμό μας προτού μπορέσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας. 

 

 

 

 • ACS Courier (Συλλέξτε από οποιοδήποτε σημείο παραλαβής ACS) ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 45,00 €
 • Geniki Taxydromiki (Υπηρεσία παράδοσης από πόρτα σε πόρτα) ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 75,00 €
 • Παραλαβή από το κατάστημα. ΔΩΡΕΑΝ
 •  

  Ναι, προσφέρουμε παράδοση στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, εκτός εάν η διεύθυνση παραλαβής σας βρίσκεται σε απομακρυσμένες περιοχές όπου ο μεταφορέας δεν παραδίδει. Σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να παραλάβετε από το πλησιέστερο σας ACS courier.

  ACS Courier (Συλλέξτε από οποιοδήποτε σημείο παραλαβής ACS) ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 45,00 € Geniki Taxydromiki (Υπηρεσία παράδοσης από πόρτα σε πόρτα) ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 75,00 € Παραλαβή από το κατάστημα. ΔΩΡΕΑΝ Νέα χαμηλότερα τέλη αποστολής για Ελλάδα! 9,90€ για παραγγελίες έως 50€ 8,00€ για παραγγελίες έως 85€ 5,00€ για παραγγελίες έως 100€ ΔΩΡΕΑΝ για Αγορές άνω των 100€ Για την υπόλοιπη Ευρώπη οι τιμές αποστολής ξεκινούν από 4,99 ευρώ, ανάλογα με το βάρος που υπολογίζεται στη σελίδα του καλαθιού αγορών. Η γρήγορη αποστολή στην Ευρώπη ξεκινά απο 19.99 και η παράδοση είναι σχεδόν 4-7 εργάσιμες... Διαβάστε περισσότερα

  Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Οδό Κυπράνορος, Αριθμός 21 στη Λευκωσία, ταχυδρομικός Κώδικας 1061.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 22 251170, 09: 30-18.00, Δευτέρα-Παρασκευή. Τετάρτη & Σάββατο 9:30-14.00. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε το ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή απευθείας στο [email protected]

  Το κατάστημα μας λειτουργεί Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 19.00 και Τετάρτη και Σάββατο από τις 9.00 έως τις 15.00. Κυριακές και αργίες είμαστε κλειστά.