Πρόγραμμα επιβράβευσης για επαγγελματίες υγείας, ομορφιάς και ευεξίας

Είστε επαγγελματίας υγείας και θέλετε να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρετε στους πελάτες σας ποιοτικά προϊόντα σε εκπτωτικές τιμές;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: 

 

Τι είναι η Herbalista;

Στην Herbalista πιστεύουμε σταθερά στα φυσικά προϊόντα τόσο για την εσωτερική όσο και για την εξωτερική ομορφιά. Πρεσβεύουμε μια ολιστική προσέγγιση που αντιμετωπίζει κάθε πτυχή της φροντίδας και της ομορφιάς.

Το όραμά μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων προβάλλοντας και ενισχύοντας τον φυσικό τρόπο ζωής και φέρνοντας στην Κύπρο μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες μάρκες φυσικής ομορφιάς και συμπληρωμάτων διατροφής.

Τρέφουμε βαθύ σεβασμό για τη φύση, επομένως τα προϊόντα μας επιλέγονται όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και υπεύθυνα:

 • Οι προμηθευτές μας χρησιμοποιούν μόνο έμπιστες και βιώσιμες πηγές για τα συστατικά τους και τη συσκευασία τους.
 • τα προϊόντα μας είναι Cruelty Free, ασφαλή για χρήση και ασφαλή για τη Γη.
 • Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη που ενδιαφέρεται για την υψηλής ποιότητας προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς, προϊόντα σε προσιτές τιμές.

   

  Τι είναι το Herbalista Ambassadors Program;

  To Herbalista Ambassadors Program είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης και εκπτώσεων ώστε οι επαγγελματίες της υγείας αλλά και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία και την ομορφιά τους με φυσικό τρόπο να μπορούν να έχουν πιο εύκολη και προσιτή πρόσβαση στα προϊόντα που επιθυμούν.

  Με το Herbalista Ambassadors Program μπορείτε να προτείνετε στους πελάτες και στους φίλους σας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και με αυτό τον τρόπο θα  βελτιώσετε την υγεία και την ομορφιά τους με φυσικό τρόπο αλλά και θα επιβραβευθείτε από εμάς. 

   

  Σε ποιους απευθύνεται; 

  Το Herbalista Ambassadors Program απευθύνεται σε:

  Διατροφολόγους / Χειροπράκτες / Personal trainers / Ιατρούς / Θεραπευτές Μασάζ / Ενεργειακούς ειδικούς / Θεραπευτές / Naturopaths / Προπονητές ευεξίας

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους και την υγεία των συνανθρώπων τους και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ευεξία και τη φυσική θεραπεία.

   

  Ποια είναι τα οφέλη; Πώς λειτουργεί;

 • Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας.
 • Από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Ανταμοιβές που βρίσκεται στο κάτω μέρος του αριστερού μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή, αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις και, στη συνέχεια, εγγραφείτε.
 • Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό μάρκετινγκ και θα σας δοθεί ένας μοναδικός κωδικός κουπονιού, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση με τους φίλους σας.
 • Δίνοντας αυτόν τον κωδικό ή σύνδεσμο στους φίλους ή τους πελάτες σας, θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα από την Herbalista με έκπτωση 10%.
 • Θα σας ανταμείψουμε με προμήθεια 5% για κάθε παραγγελία που προέρχεται από το κουπόνι ή τον σύνδεσμό σας.
 •  

  *Οι εκπτώσεις και η προμήθεια δεν ισχύουν για τα είδη που είναι σε προσφορά.

   

   Επιπλέον οφέλη:

 • 15% έκπτωση σε εσάς για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.
 • Δωρεάν διαφημιστικά προϊόντα, όταν είναι διαθέσιμα από τις εταιρίες. 
 • Δωρεάν δείγματα προϊόντων όταν είναι διαθέσιμα από τις εταιρίες. 
 • Και τέλος, όπως αναφέραμε 5% προμήθεια κάθε φορά που χρησιμοποιείται ο μοναδικός κωδικός σας από τους πελάτες ή φίλους σας