Πρόγραμμα επιβράβευσης για επαγγελματίες υγείας, ομορφιάς και ευεξίας

Είστε επαγγελματίας υγείας, προσωπικός εκπαιδευτής (Personal trainer) ή θεραπευτής ομορφιάς (Beauty Therapist) και θέλετε να έχετε πρόσβαση σε φυσικά και ποιοτικά προϊόντα σε μειωμένες τιμές;

Θα θέλατε να συμβάλλετε στη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς σε φίλους ή πελάτες σας και ταυτόχρονα θα ανταμειφθείτε.;

Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος Ρίξτε μια ματια για να μάθετε περισσότερα .... 

Τι είναι η Herbalista;

Στην Herbalista πιστεύουμε σταθερά στα φυσικά προϊόντα τόσο για την εσωτερική όσο και για την εξωτερική ομορφιά. Πρεσβεύουμε μια ολιστική προσέγγιση που αντιμετωπίζει κάθε πτυχή της φροντίδας και της ομορφιάς.

Τρέφουμε βαθύ σεβασμό για τη φύση, επομένως τα προϊόντα μας επιλέγονται όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και υπεύθυνα:

 • Οι προμηθευτές μας χρησιμοποιούν μόνο έμπιστες και βιώσιμες πηγές για τα συστατικά τους και τη συσκευασία τους.
 • τα προϊόντα μας είναι Cruelty Free, ασφαλή για χρήση και ασφαλή για τη Γη.
 • Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη που ενδιαφέρεται για την υψηλής ποιότητας προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς, προϊόντα σε προσιτές τιμές.

  Το όραμά μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων προωθώντας και ενισχύοντας τον φυσικό τρόπο ζωής και φέρνοντας στην Κύπρο μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες μάρκες φυσικής ομορφιάς και συμπληρωμάτων διατροφής.

  Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε μέρα και να συνοδεύουμε κάθε πελάτη στο ταξίδι του με περιορισμό την ευεξία.

   

  Τι είναι το Herbalista Ambassadors Program;

  Το Πρόγραμμα Herbalista Ambassadors είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης και εκπτώσεων, ώστε οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία και την ομορφιά τους,  με φυσικό τρόπο, να έχουν ευκολότερη και πιο προσιτή πρόσβαση στα προϊόντα που θέλουν.

   

  Με το Πρόγραμμα Herbalista Ambassadors μπορείτε να προτείνετε στους πελάτες και τους φίλους σας τα φυσικά και βιολογικά, προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα μας και με αυτόν τον τρόπο, θα συμβάλλετε στη βελτίωση της  υγείας και της ομορφιάς  τους και ταυτόχρονα θα ανταμειφθείτε.

   Σε ποιους απευθύνεται; 

  Το πρόγραμμα Herbalista Ambassadors απευθύνεται σε:

  Διατροφολόγους / Προσωπικούς εκπαιδευτές / Ιατρούς / Θεραπευτές Μασάζ / Ενεργειακούς ειδικούς / Θεραπευτές / Naturopaths / Προπονητές ευεξίας

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία των συνανθρώπων τους και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ευεξία και τη φυσική φροντίδα. 

  Ποια είναι τα οφέλη; Πώς λειτουργεί;

 • Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας.
 • Από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Ανταμοιβές που βρίσκεται στο κάτω μέρος του αριστερού μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή, αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις και, στη συνέχεια, εγγραφείτε.
 • Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό μάρκετινγκ και θα σας δοθεί ένας μοναδικός κωδικός κουπονιού, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση με τους φίλους σας.
 • Δίνοντας αυτόν τον κωδικό ή σύνδεσμο στους φίλους ή τους πελάτες σας, θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα από την Herbalista με έκπτωση 10%.
 • Θα σας ανταμείψουμε με προμήθεια 5% για κάθε παραγγελία που προέρχεται από το κουπόνι ή τον σύνδεσμό σας.
 •  

  Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και διαφανής και τα στοιχεία σας δεν θα δοθούν ποτέ σε κανέναν.

   

  *Οι εκπτώσεις και η προμήθεια δεν ισχύουν για τα είδη που είναι σε προσφορά.

   

   Επιπλέον οφέλη:

 • 15% έκπτωση σε εσάς για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.
 • Δωρεάν διαφημιστικά προϊόντα, όταν είναι διαθέσιμα από τις εταιρίες. 
 • Δωρεάν δείγματα προϊόντων όταν είναι διαθέσιμα από τις εταιρίες. 
 • Και τέλος, όπως αναφέραμε 5% προμήθεια κάθε φορά που χρησιμοποιείται ο μοναδικός κωδικός σας από τους πελάτες ή φίλους σας