Πρόγραμμα επιβράβευσης για επαγγελματίες υγείας, ομορφιάς και ευεξίας

Είστε επαγγελματίας υγείας και θέλετε να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστα από τις εξελίξεις και να προσφέρετε στους πελάτες σας ποιοτικα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές;

Τότε το προγραμμα επιβραβευσης Herbalista Ambassadors είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας αλλα και να επωφεληθείτε από μία σειρά από προνόμια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: 

 Τι είναι η Herbalista;

Στην Herbalista πιστεύουμε σταθερά στα φυσικά προϊόντα τόσο για την εσωτερική όσο και για την εξωτερική ομορφιά. Πρεσβεύουμε μια ολιστική προσέγγιση που αντιμετωπίζει κάθε πτυχή της φροντίδας και της ομορφιάς.

Το όραμά μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρωπων προβάλλοντας και ενισχύοντας τον φυσικό τρόπο ζωής και φέρνοντας στην Κύπρο μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες μάρκες φυσικής ομορφιάς και συμπληρωμάτων διατροφής.

Τρέφουμε βαθύ σεβασμό για τη φύση, επομένως τα προϊόντα μας επιλέγονται όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και υπεύθυνα:

  • Οι προμηθευτές μας χρησιμοποιούν μόνο έμπιστες και βιώσιμες πηγές για τα συστατικά τους και τη συσκευασία τους.

  • τα προϊόντα μας είναι Cruelty Free, ασφαλή για χρήση και ασφαλή για τη Γη

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη που ενδιαφέρεται για την υψηλής ποιότητας προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς σε προσιτές τιμές.

Τι είναι το Herbalista Ambassadors Programme;

To Herbalista Ambassadors Programme είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης και εκπτώσεων ώστε οι επαγγελματίες της υγείας αλλά και οι ανθρωποι που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία και την ομορφια τους με φυσικό τρόπο να μπορούν να έχουν πιο ευκολη και προσιτή πρόσβαση στα προϊόντα που επιθυμούν.

Με το Herbalista Ambassadors Programme μπορείτε να προτείνετε στους πελάτες και στους φίλους σας τα καλύτερα δυνατα προϊόντα και με αυτό τον τρόπο θα  βελτιώσετε την υγεία και την ομορφια τους με φυσικό τρόπο αλλά και θα επιβραβευθείτε από εμας. 

Σε ποιους απευθύνεται; 

Το Herbalista Ambassadors Programme απευθύνεται σε:

Χειροπράκτες / Διατροφολόγους / Personal trainers / Ιατρούς / Θεραπευτές Μασάζ / Ενεργειακούς ειδικούς / Θεραπευτές / Naturopaths / Προπονητές ευεξίας

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους και την υγεία των συνανθρωπων τους και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ευεξία και τη φυσική θεραπεία.

 Ποια είναι τα οφέλη; Πώς λειτουργεί;

1. Θα λάβετε έναν μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής (referral link) και έναν κωδικό.

2.  Δίνοντας αυτόν τον κωδικό ή το link σε φίλους ή πελατες σας, αυτοί θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα από τη Herbalista με 10% εκπτωση. 

3. Θα σας ανταμείψουμε με προμήθεια 10% για κάθε παραγγελία που έχει προέλθει από τον κωδικό ή το link σας.

Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και διαφανής και τα στοιχεία σας δε θα δωθουν ποτέ και σε κανέναν.

*Οι εκπτώσεις και η προμήθεια δεν ισχύουν για τα είδη που είναι σε προσφορά.

Επιπλέον οφέλη:

  • 15% έκπτωση σε εσας για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.

  • Δωρεάν διαφημιστικά προϊόντα, όταν είναι διαθέσιμα από τις εταιρίες. 

  • Δωρεάν δείγματα προϊόντων όταν είναι διαθέσιμα από τις εταιρίες. 

  • Και τέλος, όπως αναφέραμε 10% προμήθεια κάθε φορά που χρησιμοποιείται ο μοναδικός κωδικός σας από τους πελάτες ή φίλους σας

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Herbalista σας περιμενει! Μην το χάσετε!