Επιστροφές & Ακυρώσεις

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν για οποιονδήποτε λόγο και να επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή η συσκευασία ή το προϊόν δεν πρέπει να παραβιαστεί ή έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή εάν δεν πληρούνται ορισμένες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το herbalista.com.cy έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί τα προϊόντα πίσω και να μην τα αντικαταστήσει.

Τυχόν προϊόντα που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί, δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής πληρώνονται από εσάς, ενώ το αρχικό ποσό αγοράς σας, εξαιρουμένου του κόστους αποστολής επιστρέφεται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού σας με τραπεζική κατάθεση, ενώ εάν η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, το ποσό επιστρέφεται εκεί.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, μην ξεχάσετε να ενημερώσετε το herbalista.com.cy για την πρόθεσή σας (εντός της προθεσμίας 14 ημερών που αναφέρεται παραπάνω) και να ζητήσετε ένα RMA από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.