MountainDrop, Body Shape Revival Intensive Serum to Reshape Your Body, Reduce Cellulite, 250ml / Ορός με Shilajit για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, 250μλ

39,95 €
Κωδικός: MDR-56010
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 • Βοηθά στην αναδιαμόρφωση προβληματικών περιοχών του σώματος (κοιλιά, γοφοί, μηροί, γλουτοί και χέρια)
 • Προάγει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα
 • Μετά τη χρήση, το δέρμα είναι λείο, απαλό και λαμπερό
 • Βοηθά στη διατήρηση μιας λεπτής σιλουέτας
 • Διατηρεί μια νεανική εμφάνιση
 • Βοηθά στην εξάλειψη και την πρόληψη της κυτταρίτιδας
 • Προωθεί την αναγέννηση του δέρματος
 • Βελτιώνει τη δομή του δέρματος

 

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 • Βοηθά στην αναδιαμόρφωση προβληματικών περιοχών του σώματος (κοιλιά, γοφοί, μηροί, γλουτοί και χέρια)
 • Προάγει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα
 • Μετά τη χρήση, το δέρμα είναι λείο, απαλό και λαμπερό
 • Βοηθά στη διατήρηση μιας λεπτής σιλουέτας
 • Διατηρεί μια νεανική εμφάνιση
 • Βοηθά στην εξάλειψη και την πρόληψη της κυτταρίτιδας
 • Προωθεί την αναγέννηση του δέρματος
 • Βελτιώνει τη δομή του δέρματος

 

ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ecogea.org

Ο ορός Mountaindrop Bodyshape Revival είναι ένα φυσικό τζελ κατά της κυτταρίτιδας και σύσφιξης για την αναδιαμόρφωση των μηρών, των γλουτών και της κοιλιάς τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Λόγω της πλούσιας ισορροπημένης περιεκτικότητας σε φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά, προκαλεί σύσφιξη σε πολλά επίπεδα. Πρώτον, βοηθά στην εξάλειψη της όψης "φλοιού πορτοκαλιού" της επιδερμίδας σας. Μόλις το δοκιμάσετε, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι πιο ελαστικό και σφριγηλό στην αφή μετά από λίγες μόνο χρήσεις.

Η αποτελεσματικότητά του δοκιμάστηκε σε περισσότερα από εκατό άτομα πριν καν σκεφτούμε να το πουλήσουμε, οπότε μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το προϊόν μας θα σας δώσει απτά αποτελέσματα. Ο φυσικός τρόπος είναι πάντα ο σωστός - είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε.

Εντατικός ορός για να αναμορφώσετε το σώμα σας & να μειώσετε την κυτταρίτιδα

Όλα τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από σκληρότητα και δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα.

 

 ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Για να χρησιμοποιήσετε τον ορό Bodyshape Revival, απλά απλώστε ένα λεπτό στρώμα ορού στην επιθυμητή περιοχή. Η εφαρμογή πρέπει να είναι γρήγορη, καθώς η ελαφριά υφή του τον κάνει να απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση - οπότε μόλις τον εφαρμόσετε, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε σε δευτερόλεπτα.

Για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βάση από κρέμα ή λάδι μασάζ. Το έντονο τρίψιμο και το μασάζ θα επιταχύνουν τη δράση του και θα δώσουν ένα δροσιστικό αποτέλεσμα.

Φροντίστε να πλένετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση και σε περίπτωση που πέσει στα μάτια σας, ξεπλύνετε αμέσως με νερό.

 

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΏΝ

AQUA*, ΟΙΝΌΠΝΕΥΜΑ*, ΧΥΜΟΣ ΦΎΛΛΩΝ ALOE BARBADENSIS*/**, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ*/**, ΚΑΡΑΓΕΝΑΝΗ*, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ROSMARINUS OFFICINALIS*, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ HEDERA HELIX*, ΟΚΤΥΛΟΔΕΚΑΝΟΛΗ*, ΜΕΝΘΟΛΗ*, ΕΚΧΥΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟ ΦΛΟΥΔΑΣ CITRUS AURANTIUM DULCIS*, ΓΛΥΚΟΖΙΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ*, ΚΑΜΦΟΡΑ*, ΠΟΛΥΓΛΥΚΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, PARFUM*, ΟΡΥΚΤΑ SHILAJIT*, ΚΟΜΜΙ CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA*, ΚΟΜΜΙ ΞΑΝΘΑΝΗΣ*, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ COFFEA ARABICA*, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ CUPRESSUS SEMPERVIRENS*, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΡΠΩΝ CAPSICUM FRUTESCENS*, ΛΙΜΟΝΕΝΙΟ***, ΛΙΝΑΛΟΟΛΗ***, ΚΙΤΡΑΛΗ***, ΚΙΤΡΟΝΕΛΟΛΗ***, ΓΕΡΑΝΙΟΛΗ***.

* Συστατικά φυσικής προέλευσης ( 99,5 %)

** Συστατικά από βιολογική γεωργική πηγή ( 11,0 %)

Συχνές ερωτήσεις

Δρα ο ορός ακόμα και αν δεν κάνω σωστή διατροφή και δεν αθλούμαι ενεργά;

Ο ορός λειτουργεί ούτως ή άλλως. Η ισορροπημένη διατροφή και η επαρκής πρόσληψη υγρών (νερό ή τσάι χωρίς ζάχαρη) αποτελούν προϋπόθεση για την υγεία και την επίτευξη του επιθυμητού βάρους. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών δεν επηρέασε τη λειτουργία του ορού- ωστόσο, οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας βελτιώνει σημαντικά τη δραστηριότητά του.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε, επομένως, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, επαρκή πρόσληψη μη ζαχαρούχων ροφημάτων και σωματική δραστηριότητα.

Πώς μπορώ να επιταχύνω τη δραστηριότητα του ορού;

Η δραστηριότητα του ορού επιταχύνεται σημαντικά από τον αθλητισμό. Συνιστούμε πιο σύντομες εντατικές προπονήσεις (ασκήσεις HIIT). Περισσότερες σύντομες έντονες προπονήσεις ανά εβδομάδα (π.χ. 20 λεπτά ανά προπόνηση) θα επιταχύνουν την απόδοση του ορού περισσότερο από μερικές μεγαλύτερες αερόβιες προπονήσεις την εβδομάδα.

Η δράση του ορού μπορεί επίσης να επιταχυνθεί με μασάζ ή θεραπεία madero (χειροκίνητη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με ρολά). Εάν το μασάζ διαρκεί περισσότερο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε κανονικό λάδι ή κρέμα μασάζ αμέσως μετά την εφαρμογή του ορού για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.

Μπορεί ο ορός να χρησιμοποιηθεί για μασάζ σώματος;

ΝΑΙ, αλλά όχι ανεξάρτητα. Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση του ορού πριν από την εφαρμογή λαδιού ή κρέμας μασάζ. Το τρίψιμο και το ζύμωμα επιταχύνουν τη δράση του.

Είναι ο ορός κατάλληλος και για τους άνδρες;

ΝΑΙ. Είναι επίσης κατάλληλος και για τους άνδρες. Η αποτελεσματικότητα της δράσης του αποδείχθηκε καλύτερα στην περιοχή της μέσης (κοιλιά).

Περιέχει ο ορός κάποια ανεπιθύμητα συστατικά;

Ο ορός δεν περιέχει ανεπιθύμητα συστατικά. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και φέρει με υπερηφάνεια το πιστοποιητικό Ecogea Organic.

Για πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί 1 φιάλη;

Ένα μπουκάλι περιέχει 250 ml ορού, τα οποία είναι αρκετά για 2 μήνες με χρήση δύο φορές την ημέρα.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορώ να εφαρμόσω τον ορό;

Ο ορός εφαρμόζεται σε σημεία του σώματος όπου θέλετε να μειώσετε τις εναποθέσεις λίπους και την εμφάνιση φλοιού πορτοκαλιού. Σε αυτές περιλαμβάνονται η κοιλιά, οι γοφοί, οι γλουτοί, οι μηροί, τα χέρια και οι γάμπες, εάν είναι απαραίτητο.

Ο ορός ΔΕΝ είναι κατάλληλος για χρήση στο πρόσωπο.

Μπορεί ο ορός να χρησιμοποιηθεί από έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες;

Ο ορός περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και είναι αποδέκτης του πιστοποιητικού Ecogea Organic. Μπορείτε να ελέγξετε τον κατάλογο των. Αυτά τα φυσικά συστατικά δεν προκαλούν αρνητικές επιδράσεις στον οργανισμό- ωστόσο, οι έγκυες γυναίκες και οι μητέρες που θηλάζουν συνιστάται να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν τον χρησιμοποιήσουν. Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες ασφάλειας του προϊόντος για έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες.

Εμφανίζεται ερυθρότητα στο δέρμα μετά την εφαρμογή του ορού. Συμβαίνει κάτι;

ΟΧΙ. Αυτό οφείλεται στην ενεργοποίηση του ορού και στη δράση των ενεργών φυσικών συστατικών που περιέχει. Ο ορός διεισδύει βαθιά στο δέρμα και διεγείρει τη διαδικασία της μικροκυκλοφορίας. Η καλή κυκλοφορία του αίματος στον υποδόριο ιστό βοηθά στην απώλεια των λιποαποθέσεων και μειώνει την εμφάνιση του δέρματος με φλοιό πορτοκαλιού. Η ερυθρότητα θα εξαφανιστεί σύντομα.

Όταν εφαρμόζω τον ορό, το δέρμα μου καίγεται. Συμβαίνει κάτι;

ΟΧΙ. Αυτή η αίσθηση καψίματος οφείλεται στην ενεργοποίηση του ορού και στη δράση των ενεργών φυσικών συστατικών που περιέχει. Ο ορός διεισδύει βαθιά στο δέρμα και διεγείρει τη διαδικασία της μικροκυκλοφορίας. Η καλή κυκλοφορία του αίματος στον υποδόριο ιστό βοηθά στην απώλεια των λιποαποθέσεων και μειώνει την εμφάνιση φλοιού πορτοκαλιού. Η αίσθηση καψίματος εξαφανίζεται σταδιακά, αλλά μπορεί να επανεμφανιστεί σε ήπια μορφή με την αλλαγή της θερμοκρασίας (π.χ. ζεστό/κρύο ντους).

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να απορροφηθεί ο ορός;

Ο ορός απορροφάται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εφαρμογή. Ως εκ τούτου, συνιστούμε γρήγορες κινήσεις. Εάν έχετε ξηρές παλάμες, σας συνιστούμε να τις λιπάνετε προηγουμένως με κρέμα. Μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή του ορού.

Πώς μυρίζει ο ορός;

Ο ορός έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα "SPA wellness" από φυσικά συστατικά. Μετά την εφαρμογή, το άρωμα διαλύεται.

Αφήνει ο ορός λεκέδες στα ρούχα;

ΟΧΙ. Ο ορός δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα. Απορροφάται αμέσως.

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Mountain Drop
Κωδικός 3830065560105
Ποσότητα συσκευασίας 1
Βάρος 0.500000
Κωδικός παραγγελίας MDR-56010
Πιστοποιήσεις Ολα φυσικά, GMP διασφάλισης ποιότητας
Τύπος δέρματος όλοι
Ημερομηνία λήξης 8 Μαΐ 2025
Αριθμός παρτίδας 123-IO4