MountainDrop, Shilajit 25g Blend with Ashwagandha & Raw Chestnut Honey, 350g / Άλειμμα από Ακατέργαστο Μέλι Καστανιάς με Ασβαγκάντα & 25γρ Shilajit, 325γρ

69,95 €
Κωδικός: MDR-56011
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες

Αξίες για την υγεία:

 • Βοηθούν στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας και της σωματικής ευεξίας. Συμβάλλουν επίσης στη συναισθηματική ισορροπία
 • Ενισχύουν έντονα το ανοσοποιητικό σας σύστημα
 • Επηρεάζουν ευεργετικά την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα
 • Έχουν προσαρμοστικές ιδιότητες
 • Υποστηρίζουν τον ύπνο, τη μάθηση, τη μνήμη και την ανάκληση.
 • Βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.
 • Βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του αναπνευστικού συστήματος.
 • Υποστηρίζουν την υγεία των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων.
 • Υποστηρίζουν τις ανδρικές σεξουαλικές λειτουργίες και αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων
 • Βοηθούν στην απόκτηση μυϊκής μάζας.
 • Βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Αξίες για την υγεία:

 • Βοηθούν στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας και της σωματικής ευεξίας. Συμβάλλουν επίσης στη συναισθηματική ισορροπία

 • Ενισχύουν έντονα το ανοσοποιητικό σας σύστημα

 • Επηρεάζουν ευεργετικά την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα

 • Έχουν προσαρμοστικές ιδιότητες

 • Υποστηρίζουν τον ύπνο, τη μάθηση, τη μνήμη και την ανάκληση.

 • Βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.

 • Βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του αναπνευστικού συστήματος.

 • Υποστηρίζουν την υγεία των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων.

 • Υποστηρίζουν τις ανδρικές σεξουαλικές λειτουργίες και αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων

 • Βοηθούν στην απόκτηση μυϊκής μάζας.

 • Βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος

Έχετε κουραστεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και αγχωμένοι; Ανακαλύψτε τα ισχυρά οφέλη του Ashwagandha Plus, του τέλειου συνδυασμού αγνού, αυθεντικού και 100% φυσικού Shilajit και Ashwagandha. Αυτό το ισχυρό μείγμα περιέχει 85 βιταμίνες και μέταλλα, αμινοξέα, φουλβικό οξύ, ιππουρικό οξύ, φωσφολιπίδια, DCP & DBP, 60 μακρο- και μικροστοιχεία και ένα αποτελεσματικό φυτοσύμπλεγμα μεταξύ άλλων θεραπευτικών ουσιών, τα οποία συνεργάζονται για να παρέχουν απαράμιλλα οφέλη για την υγεία.

Το Shilajit είναι πλούσιο σε φουλβικό οξύ, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής και στην προστασία από την κυτταρική βλάβη. Είναι επίσης γεμάτο με μέταλλα και αμινοξέα που βοηθούν στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, στην τόνωση των επιπέδων ενέργειας και στην ενίσχυση της σωματικής απόδοσης.

Το Ashwagandha, από την άλλη πλευρά, έχει χρησιμοποιηθεί για λόγω της ικανότητάς του να μειώνει το στρες και το άγχος. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αύξηση της αντοχής και της δύναμης.

Όταν συνδυάζονται, το Shilajit και το Ashwagandha δημιουργούν μια όμορφη συμφωνία ωφελειών για την υγεία. Κάθε ουσία από μόνη της είναι ευεργετική και μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, αλλά όταν συνδυάζονται, κάνουν η μία την άλλη ισχυρότερη, καλύτερη, αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη. Οι ευεργετικές τους επιδράσεις πολλαπλασιάζονται με έναν τρόπο που κάνει την αίσθηση ότι αυτές οι δύο αρχαίες θεραπείες είναι φτιαγμένες η μία για την άλλη.

Γνωρίστε τα ισχυρά οφέλη του Ashwagandha Plus για τον εαυτό σας και ξεκλειδώστε έναν πιο υγιή, πιο ευτυχισμένο εαυτό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ASHWAGANDHA

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η Ashwagandha είναι μία από τις ισχυρότερες και πιο ισχυρές φυσικές θεραπείες. Αυτό το βότανο είναι γνωστό εδώ και αιώνες, αλλά μόλις τώρα γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη παγκοσμίως, λόγω της έκρηξης προηγμένων μελετών στη φαρμακολογία και την ιατρική. Τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν το συμπέρασμα ότι το ashwagandha έχει πολλαπλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν πραγματικά μοναδικό στο είδος του.

Η Ashwagandha είναι ένας αειθαλής θάμνος που αναπτύσσεται στην Ινδία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Κάθε τμήμα του θάμνου είναι εξαιρετικά χρήσιμο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η ιστορία της Ashwagandha εκτείνεται σε χιλιάδες χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει χαιρετιστεί ως ένα ισχυρό βότανο με πολλά θεραπευτικά χαρίσματα. Σήμερα, οι άνθρωποι έχουν τους πόρους για να κατανοήσουν πλήρως το εύρος των οφελών που προσφέρει αυτό το βότανο, ειδικά όταν πρόκειται για τα οφέλη που ενισχύουν τη γνωστική λειτουργία.

Η αποτελεσματικότητα των βοτάνων του ashwagandha πιστεύεται ότι προέρχεται από ένα πολύπλοκο μείγμα ενεργών συστατικών, κυρίως αλκαλοειδών όπως η withanine, η somniferine, η tropine, και στεροειδών λακτόνων που ονομάζονται withanolides, τα οποία είναι τα πιο σημαντικά.

Έχουν εμπλακεί σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών δραστηριοτήτων και στη διατήρηση της γενικής υγείας, όπως ανοσοτροποποίηση, καταπολέμηση μολυσματικών παραγόντων, αντιεπιληπτικό, ενισχυτικό της μνήμης, για την προαγωγή της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας, για να μην αναφέρουμε την περίφημη επίδραση στο άγχος και κυρίως στον ύπνο.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι αϊτανόλες βοηθούν επίσης στη ρύθμιση των επιπέδων των μεταβολικών ορμονών. Αυτό είναι ευεργετικό για τη μείωση του στρες και των επιπέδων κορτιζόλης. Ακόμα, μπορεί επίσης να ενισχύσει την ικανότητα σπριντ, να αυξήσει τα κίνητρα και να επιταχύνει το μεταβολισμό του ατόμου μέσω της αυξημένης έκκρισης θυρεοειδικών ορμονών με την πάροδο του χρόνου.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το Ashwagandha είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες, τανίνες, μέταλλα K, Mn, Na, Fe, Zn, Cu, Al, Ca, Cd & Ni, ακόμα και αμινοξέα.

Το υψηλότερης συγκέντρωσης επώνυμο εκχύλισμα ρίζας πλήρους φάσματος που διατίθεται στην αγορά και ονομάζεται KSM-66. Εξάγεται με μια διαδικασία "Πράσινης Χημείας", χωρίς τη χρήση αλκοόλης ή οποιουδήποτε χημικού διαλύτη.

Το KSM-66 χρησιμοποιεί μόνο τις ρίζες του φυτού ashwagandha και αποφεύγει αυστηρά τη χρήση φύλλων ashwagandha. Τα φύλλα χρησιμοποιούνται συχνά, αλλά είναι κατώτερης ποιότητας σε σύγκριση με τη ρίζα. Το KSM-66 είναι τυποποιημένο στο υψηλότερο ποσοστό withanolides (οι ουσίες που κάνουν το ashwagandha ξεχωριστό) στην αγορά σήμερα. Και τα πάντα μόνο από τις ρίζες του φυτού.

Το KSM-66 ashwagandha κατέχει τον υψηλότερο αριθμό πιστοποιήσεων στην αγορά και κάθε παρτίδα ελέγχεται για βαρέα μέταλλα, τοξίνες και βακτήρια από μια φημισμένη ομάδα τοξικολόγων και άλλες εκτεταμένες επιθεωρήσεις διασφάλισης ποιότητας και υγείας από τρίτους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕΛΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ;

Επειδή το μέλι καστανιάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά που υπάρχουν. Αυτό οφείλεται κυρίως στην περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία, στις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και στις ισχυρές-αντιβακτηριακές του ιδιότητες.

Για παράδειγμα, έχει ερευνηθεί ότι περιέχει πολύ υγιεινές δόσεις ασβεστίου, μαγγανίου και καλίου. Το υπόλοιπο μέλι αποτελείται από βιταμίνες (B1, B2, B6, C, παντοθενικό οξύ), μέταλλα(Cu, Na, K, P, Ca, Si, Mg, Fe, Mn), αμινοξέα (προλίνη, φαινυλαλανίνη...), ένζυμα (αμυλάση, όξινη φωσφατάση, καταλάση, οξειδάση της γλυκόζης. .), οξέα (φωσφορικό οξύ, οξικό, μηλικό, κιτρικό, γαλακτικό, βουτυρικό, βυσινικό, πυρογλουταμικό, γλυκονικό, μυρμηκικό οξύ), φλαβονοειδή (κερκετίνη, ανθοκυανίνες, κατεχίνες) και αντιβακτηριακές ουσίες.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του μελιού είναι ένα πολύ ερευνημένο θέμα. Ανακαλύφθηκε ότι το ποιοτικό μέλι θα μπορούσε να έχει ισχυρό αντίκτυπο σε πολλά παθογόνα βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Enterobacter aerogene, E. Coli, Salmonella california, Salmonella Typhimurium, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus και Staphylococcus epidermis.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής GMP και διατηρούν πάντα τα υψηλότερα πρότυπα. Κάθε παρτίδα Shilajit ελέγχεται εργαστηριακά για βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθαρότητα και αυθεντικότητα.

ΑΓΝΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ 100% ΦΥΣΙΚΟ

Το Shilajit είναι μια αρχαία φυτική ουσία που περιέχει πάνω από ογδόντα πέντε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί βέλτιστα. Το Shilajit καταναλώνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Ασία λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που παρέχει. Από την ενίσχυση των γνωστικών και νοητικών λειτουργιών, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο ουσιαστικά στην καθημερινή μας ζωή, την υποστήριξη σωματικών, συναισθηματικών και πνευματικών διεργασιών.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ;

Το συγκεκριμένο Shilajit προέρχεται από το σύνθετο ορεινό σύστημα των Ορέων Αλτάι της Κεντρικής Ασίας που εκτείνεται περίπου 1.200 μίλια (2.000 χλμ.). Οι οδοντωτές κορυφογραμμές των βουνών πήραν το όνομά τους από την τουρκο-μογγολική γλώσσα Altan, που σημαίνει "χρυσό". Αλλά μην ξεγελιέστε από το μέγεθός του, αφού τα βουνά Αλτάι δεν περιέχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να βρείτε το Shilajit. Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες όπου βγαίνει στην επιφάνεια και καλύπτει τις βουνοπλαγιές σαν παχιά μαύρη πίσσα. Ωστόσο, οι ντόπιοι γνωρίζουν για μοναδικά μέρη όπου αυτή η μαύρη ρητίνη καλύπτει την απότομη βουνοπλαγιά σε υψόμετρο 3000 μέτρων, η οποία προσφέρει ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή θέα.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Πρώτον, το Shilajit που εκκρίνεται μέσα από τις ρωγμές του βράχου πρέπει να συλλέγεται και να καθαρίζεται αμέσως με καθαρό και ζεστό νερό πηγής. Το Shilajit διαχωρίζεται από τη βρωμιά και οτιδήποτε άλλο ανεπιθύμητο. Πολλοί πάροχοι Shilajit δεν χρησιμοποιούν καθαρό νερό, καθώς αυτό σημαίνει σημαντική μείωση του κόστους παραγωγής Shilajit. Ως αποτέλεσμα, το τελικό προϊόν είναι ακάθαρτο και μερικές φορές ακόμη και επικίνδυνο για την υγεία σας, καθώς μπορεί να περιέχει ανεπιθύμητα βαρέα μέταλλα που μπορούν να βλάψουν το σώμα σας.

Η απόκτηση της καλύτερης ποιότητας του 100% καθαρού Shilajit μπορεί να είναι εγγυημένη, αφού υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται για μια τέτοια δήλωση. Όλο το Shilajit εξάγεται χρησιμοποιώντας το καθαρότερο νερό χωρίς τη χρήση χημικών ενώσεων.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ SHILAJIT ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το Shilajit είναι διπλά ελεγμένο. Πρώτη φορά για τη γνησιότητά του. Δεδομένου ότι είναι σύνηθες να αναμειγνύονται όλα τα είδη υλικών που μοιάζουν με το Shilajit, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πού προέρχεται το Shilajit σας και αν έχετε να κάνετε ακόμη και με το πραγματικό πράγμα. Δεύτερον, ελέγχεται για βαρέα μέταλλα.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής GMP και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ανά πάσα στιγμή. Κάθε παρτίδα Shilajit ελέγχεται εργαστηριακά για βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθαρότητα και αυθεντικότητα.

Το Shilajit είναι διπλά ελεγμένο. Πρώτη φορά για τη γνησιότητά του. Δεδομένου ότι είναι σύνηθες να αναμειγνύονται όλα τα είδη υλικών που μοιάζουν με το Shilajit, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πού προέρχεται το Shilajit σας και αν έχετε να κάνετε ακόμη και με το πραγματικό πράγμα. Δεύτερον, ελέγχεται για βαρέα μέταλλα.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής GMP και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ανά πάσα στιγμή. Κάθε παρτίδα Shilajit ελέγχεται εργαστηριακά για βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθαρότητα και αχθεντικότητα.

Συστατικά:

 • 25g 100% υψηλής ποιότητας Shilajit

 • 25g Ashwagandha KSM-66

 • 300g ακατέργαστο μέλι καστανιάς

Προέλευση Shilajit: Όρη Αλτάη

 

Μερίδες ανά δοχείο: 44

 

Ποσότητα ανά μερίδα:

 • Shilajit: 600 mg

 • Ashwagandha KSM-66®:600 mg

 • Μέλι καστανιάς: 6.800 mg

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πάρτε 1 κουταλιά (8 g) και διαλύστε το πλήρως σε νερό ή ζεστό τσάι, με θερμοκρασία έως 39 βαθμούς. Μπορείτε επίσης να το καταναλώσετε απευθείας από το στόμα.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και να μην εκτίθεται άμεσα στον ήλιο.

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Μετά από τρεις εβδομάδες πρόσληψης, συνιστάται ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας. Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση για οποιαδήποτε κατάσταση υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

 

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Mountain Drop
Ποσότητα συσκευασίας 1
Κωδικός 3830065560112
Κωδικός παραγγελίας MDR-56011
Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς σόγια, Χορτοφάγους, Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς Τεχνητές γεύσεις, Χωρίς τεχνητά χρώματα
Στόχοι Υγείας Ενεργειακή Υποστήριξη, Υγεία της καρδιάς, Ανοσοποιητικό σύστημα, Τεστοστερόνη, Υγεία Ανδρών
Βάρος 0.600000
Ημερομηνία λήξης 11 Δεκ 2025
Αριθμός παρτίδας 11122023-Ashwa
Αποποίηση Ευθύνης

Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.

σχετικές αναρτήσεις