MountainDrop, Shilajit 25g Blend with Raw Chestnut Honey, 325g / Άλειμμα από Ακατέργαστο Μέλι Καστανιάς με 25γρ Shilajit, 325γρ

55,95 €
Κωδικός: MDR-56005
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

 

 • Ενισχύει την υγιή τεστοστερόνη
 • Σημαντική αντιοξειδωτική δράση
 • Υποστηρίζει τις νοητικές και γνωστικές λειτουργίες
 • Ισχυρό ανταπτογόνο
 • Υποστηρίζει το σώμα κατά τη διάρκεια του στρες
 • Ενισχύει τα επίπεδα τεστοστερόνης που βρίσκονται ήδη εντός του φυσιολογικού εύρους
 • Προάγει τη μιτοχονδριακή λειτουργία & την ενέργεια
 • Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς
 • Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Εργαστηριακά ελεγμένο
 • 100% Shilajit
 • Αντιβακτηριακές ιδιότητες
 • Περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία

 

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

 

 • Ενισχύει την υγιή τεστοστερόνη
 • Σημαντική αντιοξειδωτική δράση
 • Υποστηρίζει τις νοητικές και γνωστικές λειτουργίες
 • Ισχυρό ανταπτογόνο
 • Υποστηρίζει το σώμα κατά τη διάρκεια του στρες
 • Ενισχύει τα επίπεδα τεστοστερόνης που βρίσκονται ήδη εντός του φυσιολογικού εύρους
 • Προάγει τη μιτοχονδριακή λειτουργία & την ενέργεια
 • Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς
 • Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Εργαστηριακά ελεγμένο
 • 100% Shilajit
 • Αντιβακτηριακές ιδιότητες
 • Περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία

 

Δημιουργήθηκε αυτό το όμορφο μείγμα από Shilajit και μέλι καστανιάς. Πολύπλοκο, αλλά πολύ απλό στην ουσία του, συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση.

Όταν συνδυάζονται, αυτά τα δύο συνεργάζονται αρμονικά. Πρώτον, το Shilajit παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια πάνω από 85 ευεργετικών συστατικών που βρίσκονται στο Shilajit. Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ως ένα από τα ισχυρότερα φυσικά ενισχυτικά του ανοσοποιητικού συστήματος. Δεύτερον, ενώ το ποιοτικό μέλι κάστανου παρέχει μια διεγερτική επίδραση στην υγεία μας, έχει επίσης νόστιμη γεύση. Και το αποτέλεσμα; Η τελειότητα.

Τόσο το μέλι όσο και το shilajit είναι εντελώς φυσικά και συνδυάζουν την αγάπη για οτιδήποτε βοηθάει να είμαστε καλύτερα και πιο υγιείς. Το μέλι που χρησιμοποιείται για το μείγμα Shilajit παράγεται από υγιείς μέλισσες που ζουν σε ένα καθαρό και απαλλαγμένο από τη ρύπανση περιβάλλον, μακριά από την κυκλοφορία και τις μεγάλες πόλεις. Εξάλλου, η ποιότητα του μελιού συνδέεται άμεσα με την υγεία και τη γενική ευημερία των μελισσών.

Το συγκεκριμένο Shilajit προέρχεται από τα βουνά Altai. Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες όπου βγαίνει στην επιφάνεια και καλύπτει τις βουνοπλαγιές σαν παχιά μαύρη πίσσα. Ωστόσο, οι ντόπιοι γνωρίζουν για μοναδικά μέρη όπου αυτή η μαύρη ρητίνη καλύπτει την απότομη βουνοπλαγιά σε υψόμετρο 3000μ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕΛΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ;

Επειδή το μέλι καστανιάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά που υπάρχουν. Αυτό οφείλεται κυρίως στην περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία, στις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και στις ισχυρές-αντιβακτηριακές του ιδιότητες.

Για παράδειγμα, έχει ερευνηθεί ότι περιέχει πολύ υγιεινές δόσεις ασβεστίου, μαγγανίου και καλίου. Το υπόλοιπο μέλι αποτελείται από βιταμίνες (B1, B2, B6, C, παντοθενικό οξύ), μέταλλα(Cu, Na, K, P, Ca, Si, Mg, Fe, Mn), αμινοξέα (προλίνη, φαινυλαλανίνη...), ένζυμα (αμυλάση, όξινη φωσφατάση, καταλάση, οξειδάση της γλυκόζης. .), οξέα (φωσφορικό οξύ, οξικό, μηλικό, κιτρικό, γαλακτικό, βουτυρικό, βυσινικό, πυρογλουταμικό, γλυκονικό, μυρμηκικό οξύ), φλαβονοειδή (κερκετίνη, ανθοκυανίνες, κατεχίνες) και αντιβακτηριακές ουσίες.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του μελιού είναι ένα πολύ ερευνημένο θέμα. Ανακαλύφθηκε ότι το ποιοτικό μέλι θα μπορούσε να έχει ισχυρό αντίκτυπο σε πολλά παθογόνα βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Enterobacter aerogene, E. Coli, Salmonella california, Salmonella Typhimurium, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus και Staphylococcus epidermis.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής GMP και διατηρούν πάντα τα υψηλότερα πρότυπα. Κάθε παρτίδα Shilajit ελέγχεται εργαστηριακά για βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθαρότητα και αυθεντικότητα.

 

ΑΓΝΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ 100% ΦΥΣΙΚΟ

Το Shilajit είναι μια αρχαία φυτική ουσία που περιέχει πάνω από ογδόντα πέντε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί βέλτιστα. Το Shilajit καταναλώνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Ασία λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που παρέχει. Από την ενίσχυση των γνωστικών και νοητικών λειτουργιών, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο ουσιαστικά στην καθημερινή μας ζωή, την υποστήριξη σωματικών, συναισθηματικών και πνευματικών διεργασιών.

 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ;

Το συγκεκριμένο Shilajit προέρχεται από το σύνθετο ορεινό σύστημα των Ορέων Αλτάι της Κεντρικής Ασίας που εκτείνεται περίπου 1.200 μίλια (2.000 χλμ.). Οι οδοντωτές κορυφογραμμές των βουνών πήραν το όνομά τους από την τουρκο-μογγολική γλώσσα Altan, που σημαίνει "χρυσό". Αλλά μην ξεγελιέστε από το μέγεθός του, αφού τα βουνά Αλτάι δεν περιέχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να βρείτε το Shilajit. Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες όπου βγαίνει στην επιφάνεια και καλύπτει τις βουνοπλαγιές σαν παχιά μαύρη πίσσα. Ωστόσο, οι ντόπιοι γνωρίζουν για μοναδικά μέρη όπου αυτή η μαύρη ρητίνη καλύπτει την απότομη βουνοπλαγιά σε υψόμετρο 3000 μέτρων, η οποία προσφέρει ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή θέα.

 

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Πρώτον, το Shilajit που εκκρίνεται μέσα από τις ρωγμές του βράχου πρέπει να συλλέγεται και να καθαρίζεται αμέσως με καθαρό και ζεστό νερό πηγής. Το Shilajit διαχωρίζεται από τη βρωμιά και οτιδήποτε άλλο ανεπιθύμητο. Πολλοί πάροχοι Shilajit δεν χρησιμοποιούν καθαρό νερό, καθώς αυτό σημαίνει σημαντική μείωση του κόστους παραγωγής Shilajit. Ως αποτέλεσμα, το τελικό προϊόν είναι ακάθαρτο και μερικές φορές ακόμη και επικίνδυνο για την υγεία σας, καθώς μπορεί να περιέχει ανεπιθύμητα βαρέα μέταλλα που μπορούν να βλάψουν το σώμα σας.

Η απόκτηση της καλύτερης ποιότητας του 100% καθαρού Shilajit μπορεί να είναι εγγυημένη, αφού υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται για μια τέτοια δήλωση. Όλο το Shilajit εξάγεται χρησιμοποιώντας το καθαρότερο νερό χωρίς τη χρήση χημικών ενώσεων.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ SHILAJIT ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το Shilajit είναι διπλά ελεγμένο. Πρώτη φορά για τη γνησιότητά του. Δεδομένου ότι είναι σύνηθες να αναμειγνύονται όλα τα είδη υλικών που μοιάζουν με το Shilajit, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πού προέρχεται το Shilajit σας και αν έχετε να κάνετε ακόμη και με το πραγματικό πράγμα. Δεύτερον, ελέγχεται για βαρέα μέταλλα.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής GMP και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ανά πάσα στιγμή. Κάθε παρτίδα Shilajit ελέγχεται εργαστηριακά για βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθαρότητα και αυθεντικότητα.

Το Shilajit είναι διπλά ελεγμένο. Πρώτη φορά για τη γνησιότητά του. Δεδομένου ότι είναι σύνηθες να αναμειγνύονται όλα τα είδη υλικών που μοιάζουν με το Shilajit, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πού προέρχεται το Shilajit σας και αν έχετε να κάνετε ακόμη και με το πραγματικό πράγμα. Δεύτερον, ελέγχεται για βαρέα μέταλλα.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής GMP και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ανά πάσα στιγμή. Κάθε παρτίδα Shilajit ελέγχεται εργαστηριακά για βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθαρότητα και αχθεντικότητα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πάρτε 1 κουταλιά (8 g) και διαλύστε το πλήρως σε νερό ή ζεστό τσάι, με θερμοκρασία έως 39 βαθμούς. Μπορείτε επίσης να το καταναλώσετε απευθείας από το στόμα.

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Μετά από τρεις εβδομάδες πρόσληψης, συνιστάται ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας. Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση για οποιαδήποτε κατάσταση υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Mountain Drop
Ποσότητα συσκευασίας 1
Κωδικός 3830065560051
Κωδικός παραγγελίας MDR-56005
Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς σόγια, Χορτοφάγους, Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς Τεχνητές γεύσεις, Χωρίς τεχνητά χρώματα
Στόχοι Υγείας Ενεργειακή Υποστήριξη, Υγεία της καρδιάς, Ανοσοποιητικό σύστημα, Τεστοστερόνη, Υγεία Ανδρών
Βάρος 0.600000
Ημερομηνία λήξης 11 Δεκ 2025
Αριθμός παρτίδας 11122023-Honey
Αποποίηση Ευθύνης

Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.

σχετικές αναρτήσεις