YOKO Organic Matcha, Green Tea Beverage 330ml / Βιολογικό Ρόφημα με Πράσινο Τσάι Μάτσα, 330μλ

3,50 €
Κωδικός: YOK-51498
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες

Βιολογικό πράσινο τσάι Matcha με βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φυσικό νερό πηγής. Αυτό δεν είναι άλλη μια λεμονάδα. Είναι το ελιξήριο της ζωής γεμάτο με φυσική καφεΐνη και πολλά αντιοξειδωτικά.

 

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Βιολογικό πράσινο τσάι Matcha με βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φυσικό νερό πηγής. Αυτό δεν είναι άλλη μια λεμονάδα. Είναι το ελιξήριο της ζωής γεμάτο με φυσική καφεΐνη και πολλά αντιοξειδωτικά.

Μερικές φορές πρέπει να διανύσεις πολύ δρόμο για να βρεις την απλότητα.

Η τελετή παρασκευής του matcha - ενός πράσινου τσαγιού σε σκόνη - που ανακαλύψαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Ιαπωνία, μας δίδαξε αυτό. Μέσα από σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια πρακτικής, οι Ιάπωνες έχουν μάθει για τις ευεργετικές επιδράσεις του matcha, το οποίο δυναμώνει και καθαρίζει το σώμα, υποστηρίζει τη συγκέντρωση, βελτιώνει τη διάθεση και οξύνει το μυαλό.

Η ιαπωνική τελετή τσαγιού δεν είναι απλώς χημεία εν δράσει, αλλά και πνευματικότητα: μια ατμόσφαιρα γαλήνης, συγκέντρωσης, ενδιαφέροντος και μια άσκηση στο να βλέπουμε την ομορφιά στα συνηθισμένα πράγματα και τις καθημερινές δραστηριότητες. Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να μοιραστούμε μαζί σας τόσο τα οφέλη αυτού του φυτού για την υγεία όσο και την ουσία της εμπειρίας αυτής της μακραίωνης παράδοσης.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα και ακολουθώντας τις αρχές της αρχαίας τελετής cha-no-you, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο φυσικό ρόφημα, ένα ελιξίριο για το σώμα και την ψυχή, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε καθημερινή βάση. Διανύσαμε εκατοντάδες χιλιόμετρα επισκεπτόμενοι φυτείες και μιλώντας με ανθρώπους για τους οποίους το τσάι είναι πάθος ζωής. Παραδοσιακοί αγρότες που χρησιμοποιούν φυσικές μεθόδους εδώ και γενιές μας βοήθησαν να καταλάβουμε πώς να διατηρήσουμε την ουσία της παραδοσιακής συγκομιδής και παρασκευής χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγικής διαδικασίας. Άξιζε τον κόπο. Η ευγενής σύνθεση και τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά αποδείχθηκαν το κλειδί για την υγεία. Τώρα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τους καρπούς της δουλειάς μας.

YOKO. Η ΥΓΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Προσπαθώντας να συμβαδίζουμε με όσα συμβαίνουν γύρω μας και με τους σημερινούς ρυθμούς ζωής μας, αναζητούμε αναγεννητικούς και τονωτικούς παράγοντες που θα μας δώσουν δύναμη και θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κούραση. Καταφεύγουμε σε ροφήματα και συμπληρώματα που περιέχουν συνθετικές βιταμίνες και ενεργοποιητικές ουσίες, συχνά με χαοτική σύνθεση, που δεν μπορούν να απορροφηθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι εντελώς ακατάλληλες για τις ανάγκες μας. Για το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα, πληρώνουμε υψηλό τίμημα: επιβαρύνουμε τον οργανισμό, αυξάνουμε τον κίνδυνο ασθενειών και επιταχύνουμε τη διαδικασία γήρανσης.

 

Το YOKO είναι ένα υγιεινό ρόφημα που βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά συστατικά, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσής σας, αλλά κυρίως είναι ευεργετικά για τον οργανισμό με καθαριστικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα. Το YOKO αποτελείται από τρία στοιχεία: νερό πηγής, matcha και ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Βασισμένο σε μια παραδοσιακή συνταγή, η οποία δεν χρειάζεται βελτίωση. Είναι τέλειο μέσα στην απλότητά του. Το YOKO είναι η ουσία των ιδιοτήτων υγείας του matcha - έχει όλα όσα χρειάζεστε.

ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Δεν πιστέψαμε σε αυτή την παράδοση απλά και μόνο από στόμα σε στόμα και, ως εκ τούτου, ετοιμάσαμε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο εργαστηριακών δοκιμών που επιβεβαίωσαν τις ιδιότητες για την υγεία του: τα υψηλά επίπεδα κατεχινών παρουσιάζουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, επιταχύνουν το μεταβολισμό και καθυστερούν τη γήρανση. Η φυσική καφεΐνη απελευθερώνεται πιο αργά από τα φύλλα matcha απ' ό,τι από τους κόκκους καφέ, λειτουργεί πιο ομαλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας να ξεπεραστεί η κόπωση χωρίς υπερδιέγερση.

Το matcha που βρίσκεται στο YOKO είναι μια από τις πιο ισχυρές πηγές αντιοξειδωτικών και υγιεινών ενώσεων:

Φλαβονοειδή (EGCG) - προστατεύουν από την επιβλαβή ακτινοβολία, είναι αντιφλεγμονώδη και πάνω απ' όλα βοηθούν στη διατήρηση  της νεανικής εμφάνισης του δέρματος. Τα φλαβονοειδή έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρουν θετικά σε ολόκληρο το σώμα (τόσο σωματικά όσο και ψυχικά), αλλά η κύρια βιολογική τους επίδραση σχετίζεται κυρίως με τα αιμοφόρα αγγεία και το κυκλοφορικό σύστημα.

Άλλες πολυφαινόλες - πηγή νεότητας, αναστέλλουν το σχηματισμό ελεύθερων ριζών, οι οποίες οξειδώνουν αρνητικά πολλές ενώσεις στο σώμα. Οι πολυφαινόλες δρουν προληπτικά και θεραπευτικά επειδή οι ίδιες οξειδώνονται, αποτρέποντας την οξείδωση άλλων σημαντικών ενώσεων στο σώμα μας που μπορεί να οδηγήσουν σε ασθένειες.

Βιταμίνη Α - επηρεάζει τη δομή των ισχυρών οστών και των υγιών δοντιών, προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των υπεριώδων ακτίνων. Συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων ιστών και επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας. Κάνει το δέρμα να φαίνεται λείο και ελαστικό.

Βιταμίνη C - προάγει την ανοσία. Αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που εμποδίζει τη διαδικασία γήρανσης (και του δέρματος), βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Βιταμίνη Ε - ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επηρεάζει τη σωστή μυϊκή ικανότητα και συμβάλλει στη βελτίωση της όρασης.

Βιταμίνη Κ - είναι υπεύθυνη για τη σωστή πήξη του αίματος.

Βιταμίνη Β2 - διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του οπτικού συστήματος.

Φολικό οξύ - καθορίζει την ψυχική ευεξία. Εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του ήπατος, του στομάχου και των εντέρων.

Παντοθενικό οξύ - καθορίζει τη σωστή πορεία της διαδικασίας απελευθέρωσης ενέργειας, αποτρέποντας την κόπωση.

Σίδηρος - διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση βακτηρίων και ιών από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κάλιο - βελτιώνει την οξυγόνωση του εγκεφάλου βοηθώντας στη συγκέντρωση και τις πνευματικές διεργασίες.

Ψευδάργυρος - είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Ρυθμίζει την άμυνα του οργανισμού. Αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Μαγνήσιο - ρυθμίζει τις ορμόνες του στρες, αποτρέπει τους σπασμούς των αιμοφόρων αγγείων.

Ασβέστιο - ρυθμίζει το pH του αίματος, το οποίο έχει καθοριστική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου. Μειώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει ιδιότητες κατά του στρες.

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Yoko Drink
Κωδικός 5902768514988
Ποσότητα συσκευασίας 8
Βάρος 0.350000
Κωδικός παραγγελίας YOK-51498
Διατροφικές συνθήκες Βίγκαν, Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς Τεχνητές γεύσεις, Χωρίς τεχνητά χρώματα
Is grouped Product Ναί
Διατροφικές πληροφορίες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΑΝΑ 100 ΓΡ./ML

Ενέργεια σε kJ 

77kJ/100ml

Ενέργεια σε kcal

18kcal/100ml

Λιπαρά

0g/100ml

εκ των οποίων κορεσμένα  

0g/100ml

Υδατάνθρακες

4.2g/100ml

εκ των οποίων σάκχαρα

4g/100ml

Πρωτεΐνες

0g/100ml

Αλάτι

0g/100ml

Αποποίηση Ευθύνης

Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.