Garden of Life, Vitamin Code, RAW Zinc, 60 Vegan Capsules / Ακατέργαστος Ψευδάργυρος, 60 Βίγκαν κάψουλες

16,90 €
Κωδικός: GOL-11652
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
 • Ψευδάργυρος Ολικής Τροφής με Βιταμίνη C
 • Δέρμα, μάτια & ανοσολογική υγεία
 • Συμπλήρωμα ωμών τροφίμων
 • 23 Βιολογικά Καλλιεργημένα Φρούτα & Λαχανικά
 • 75 Αλκαλοποιητικά ιχνοστοιχεία
 • Χωρίς συνδετικά ή πληρωτικά
 • Υγεία του προστάτη
 • Ζωντανά προβιοτικά & ένζυμα υποστηρίζουν την υγιή πέψη
 • Τιμή ανά ποσότητα

  SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

  Περιγραφή

 • 30 mg Υψηλή Δυνατότητα
 • Ψευδάργυρος Ολικής Τροφής με Βιταμίνη C
 • Δέρμα & ανοσολογική υγεία
 • Συμπλήρωμα ωμών τροφίμων
 • Ζωντανά προβιοτικά και ένζυμα
 • 23 Βιολογικά Καλλιεργημένα Φρούτα & Λαχανικά
 • 75 Αλκαλοποιητικά ιχνοστοιχεία
 • Χωρίς συνδετικά ή πληρωτικά
 • Συμπλήρωμα διατροφής
 • Υποστήριξη ανοσοποιητικού συστήματος
 • Υγεία δέρματος & ματιών
 • Υγεία του προστάτη
 • Ζωντανά προβιοτικά & ένζυμα υποστηρίζουν την υγιή πέψη
 •  

  Τι σημαίνει ωμό

   

  Χωρίς υψηλή θερμότητα, συνθετικά συνδετικά, πληρωτικά, τεχνητές γεύσεις, γλυκαντικές ουσίες, χρώματα ή πρόσθετα που χρησιμοποιούνται συνήθως σε δισκία.

   

  Χωρίς ΓΤΟ

   

  Ανεξάρτητη επαλήθευση τρίτου μέρους.

   

  Πιστοποιημένο χωρίς γλουτένη από την NSF

   

  Πιστοποιημένο για Βίγκαν

   

  Τρίτο μέρος πιστοποιημένο από τη Vegan Action.

   

  Πιστοποιημένη B Corporation

   

  Πιστοποιημένο από το μη κερδοσκοπικό εργαστήριο B για να πληροί αυστηρά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, υπευθυνότητας και διαφάνειας.

   

  Ο βιταμίνη Code® Raw Zinc ™ είναι διατροφή ολόκληρης της τροφής, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει 30 mg και 273% της ημερήσιας αξίας για ψευδάργυρο, συν 60 mg βιταμίνης C.

   

  23 σκόνη βιολογικής καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών, συν 75 αλκαλίζοντα ιχνοστοιχεία, προσθέτουν υποστηρικτικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και συμπαράγοντες θρεπτικών συστατικών.

   

  Προτεινόμενη χρήση

  Οι ενήλικες λαμβάνουν 2 κάψουλες ημερησίως. Μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς φαγητό. Οι κάψουλες μπορεί να ανοίγουν και το περιεχόμενο μπορεί να προστεθεί σε νερό ή χυμό. Δεν προορίζεται για παιδιά.

   

  Αλλα συστατικά

  Κυτταρίνη λαχανικών (κάψουλα), βιολογικό ρύζι (κύτος).

   

  Χωρίς τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά.

   

  Φτιαγμένο χωρίς γαλακτοκομικά ή σόγια, φυστίκι, ξηρούς καρπούς ή οστρακοειδή. Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται επίσης σόγια, γαλακτοκομικά, φυστίκια, ξηρούς καρπούς και οστρακοειδή. Χωρίς τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά.

   

  Προειδοποιήσεις

  Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, ειδικά εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, δίνετε προϊόν σε παιδιά, αναμένετε χειρουργική επέμβαση, παίρνετε φάρμακα σε τακτική βάση ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση.

   

  Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα ασφαλείας έχει σπάσει ή λείπει.

   

  Το μέγεθος της συσκευασίας καθορίζεται από τις πληροφορίες επισήμανσης και όχι από τον αριθμό των μερίδων σε αυτό το δοχείο. Το μέγεθος και το περιεχόμενο σερβιρίσματος σημειώνονται με σαφήνεια.  Πληροφορίες
  Κατασκευαστής Garden of Life
  Ποσότητα συσκευασίας 6
  Κωδικός 658010116527
  Κωδικός παραγγελίας GOL-11652
  Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς σόγια, Βίγκαν, Χορτοφάγους, Χωρίς γαλακτοκομικά, Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς Τεχνητές γεύσεις, Χωρίς τεχνητά χρώματα
  Στόχοι Υγείας Ανοσοποιητικό σύστημα, Μάτια, Τεστοστερόνη, Υγεία Ανδρών
  Βάρος 0.350000
  Ημερομηνία λήξης 31 Ιαν 2026
  Αριθμός παρτίδας 50327577
  Διατροφικές πληροφορίες

  Στοιχεία Συμπληρώματος

  Μέγεθος Μερίδας: 2 Κάψουλες

  Μερίδες ανά δοχείο: 30

   

  Ποσότητα ανά Μερίδα

  % Ημερήσια Ποσότητα

  Vitamin C (from culture of Saccharomyces cerevisiae)

  60 mg

  67%

  Zinc (from Brown Rice Chelate)

  30 mg

  273%

  Raw Organic Fruit & Vegetable Blend

  Organic Apple (fruit), Organic Beet (root), Organic Broccoli (stalk & flower), Organic Carrot (root), Organic Spinach (leaf), Organic Tomato (fruit), Organic Strawberry (fruit), Organic Tart Cherry (fruit), Organic Blackberry (fruit), Organic Green Bell Pepper (fruit), Organic Brussels Sprout (leaf), Organic Blueberry (fruit), Organic Ginger (root), Organic Garlic (bulb), Organic Green Onion (bulb), Organic Raspberry (fruit), Organic Parsley (leaf), Organic Cauliflower (flower & stem), Organic Red Cabbage (leaf), Organic Kale (leaf), Organic Cucumber (gourd), Organic Celery (stalk), Organic Asparagus (flower & stem)

  166 mg

  +

  Trace Mineral Blend

  Raw Organic Spirulina, Raw Organic Cracked-Wall Chlorella, Ancient Peat (Trace Minerals)

  150 mg

  +

  Raw Probiotic & Enzyme Blend

  Lipase, Protease, Aspergillopepsin, beta-Glucanase, Cellulase, Bromelain, Phytase, Lactase, Papain, Peptidase, Pectinase, Hemicellulase, Xylanase,  [Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum] (500 Million CFU)

  60 mg

  +

  †% Δεν έχει καθοριστεί Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα (ΣΗΠ).

  Αποποίηση Ευθύνης

  Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.