Garden of Life, Vitamin Code RAW Iron, 30 Vegan Capsules / Ακατέργαστος Σίδηρος, 30 Βίγκαν κάψουλες

18,50 €
Κωδικός: GOL-11376
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
 • Βιταμίνες C, B12 και Φολικό ολικής αλέσεως υποστηρίζουν την απορρόφηση και χρήση του σιδήρου
 • 23 βιολογικής καλλιέργειας φρούτα και λαχανικά προσθέτουν υποστηρικτικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και συμπαράγοντες θρεπτικών συστατικών
 • Ζωντανά προβιοτικά και ένζυμα υποστηρίζουν την εύκολη, υγιή πέψη
 • Τιμή ανά ποσότητα

  SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

  Περιγραφή

 • Συμπλήρωμα διατροφής RAW
 • Ζωντανά προβιοτικά και ένζυμα
 • 23 Βιολογικά Καλλιεργημένα Φρούτα & Λαχανικά
 • Χωρίς συνδετικά ή πληρωτικά
 • Κόσερ
 • Χωρίς ΓΤΟ
 • Χωρίς γλουτένη
 • RAW®
 • Πιστοποιημένο Βίγκαν
 • 22 mg Απαλό, σίδηρο ολόκληρης της τροφής
 • Μη δυσκοιλιότητα
 • Οι βιταμίνες C, B12 & Folate προάγουν την απορρόφηση του σιδήρου
 • Συμπλήρωμα διατροφής ολικής διατροφής
 •  

  Τι σημαίνει RAW

   

  Χωρίς υψηλή θερμότητα, συνθετικά συνδετικά, πληρωτικά, τεχνητές γεύσεις, γλυκαντικές ουσίες, χρώματα ή πρόσθετα που χρησιμοποιούνται συνήθως σε δισκία.

   

  Χωρίς ΓΤΟ 

   

  Ανεξάρτητη επαλήθευση τρίτου μέρους.

   

  Φυτικό Φαγητό

   

  Τα RAW Food-Created Nutrients ™ αναμειγνύονται σε μια βάση βιολογικής καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών μαζί με συμπαράγοντες τροφίμων.

   

  Η βιταμίνη Code® RAW Iron ™ είναι διατροφή ολόκληρης της τροφής, ειδικά διαμορφωμένη με τα συν-θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να απορροφήσετε και να χρησιμοποιήσετε σωστά το Σίδηρο. Εύκολη στην πέψη και φιλική προς το στομάχι, η μοναδική μας φόρμουλα υποστηρίζει το αίμα, την καρδιά, τα μάτια, το ανοσοποιητικό σύστημα και την αναπαραγωγική υγεία.

   

 • Βιταμίνες C, B12 και Φολικό ολικής αλέσεως υποστηρίζουν την απορρόφηση και χρήση του σιδήρου
 • 23 βιολογικής καλλιέργειας φρούτα και λαχανικά προσθέτουν υποστηρικτικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και συμπαράγοντες θρεπτικών συστατικών
 • Ζωντανά προβιοτικά και ένζυμα υποστηρίζουν την εύκολη, υγιή πέψη
 •  

  Προτεινόμενη χρήση

  Οι ενήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα ημερησίως. Μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς φαγητό. Η κάψουλα μπορεί να ανοίξει και το περιεχόμενο μπορεί να προστεθεί σε νερό ή ακατέργαστο χυμό. Δεν προορίζεται για παιδιά.

   

  Αλλα συστατικά

  Κυτταρίνη λαχανικών (κάψουλα), βιολογικό ρύζι (κύτος).

   

  Δεν περιέχει συστατικά πλήρωσης, τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά.

   

  Προειδοποιήσεις

  Η τυχαία υπερδοσολογία προϊόντων που περιέχουν σίδηρο είναι η κύρια αιτία θανατηφόρας δηλητηρίασης σε παιδιά κάτω των 6. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση τυχαίας υπερδοσολογίας, καλέστε αμέσως γιατρό ή κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων.

  Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, ειδικά εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, αναμένετε χειρουργική επέμβαση, παίρνετε φάρμακα σε τακτική βάση ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση.

   

  Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

   

  Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος.

   

  Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα ασφαλείας έχει σπάσει ή λείπει.

  Πληροφορίες
  Κατασκευαστής Garden of Life
  Ποσότητα συσκευασίας 6
  Κωδικός 658010113762
  Κωδικός παραγγελίας GOL-11376
  Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Βίγκαν
  Στόχοι Υγείας Ανοσοποιητικό σύστημα
  Βάρος 0.220000
  Ημερομηνία λήξης 30 Ιουν 2025
  Αριθμός παρτίδας 50312786
  Διατροφικές πληροφορίες

  Στοιχεία Συμπληρώματος

  Μέγεθος Μερίδας: 1 Κάψουλα

  Μερίδες ανά δοχείο: 30

   

  Ποσότητα ανά Μερίδα

  % Ημερήσια Ποσότητα

  Vitamin B12 (as Methylcobalamin)

  500 mcg

  8330%

  Vitamin C

  25 mg

  40%

  Folate

  400 mcg

  100%

  Iron

  22 mg

  120%

   

  RAW Organic Fruit & Vegetable Blend

  Organic Apple (fruit), Organic Beet (root), Organic Broccoli (stalk & flower), Organic Carrot (root), Organic Spinach (leaf), Organic Tomato (fruit), Organic Strawberry (fruit), Organic Tart Cherry (fruit), Organic Blackberry (fruit), Organic Green Bell Pepper (fruit), Organic Brussels Sprout (leaf), Organic Blueberry (fruit), Organic Ginger (root), Organic Garlic (bulb), Organic Green Onion (bulb), Organic Raspberry (fruit), Organic Parsley (leaf), Organic Cauliflower (flower & stem), Organic Red Cabbage (leaf), Organic Kale (leaf), Organic Cucumber (gourd), Organic Celery (stalk), Organic Asparagus Juice (flower & stem)

  310 mg

  +

  RAW Probiotic & Enzyme Blend

  Lipase, Protease, Aspergillopepsin, beta-Glucanase, Cellulase, Bromelain, Phytase, Lactase, Papain, Peptidase, Pectinase, Xylanase, Hemicellulase, [Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus] (500 Million CFU), Saccharomyces cerevisiae

  60 mg

   

  †% Δεν έχει καθοριστεί Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα (ΣΗΠ)

   

  Αποποίηση Ευθύνης

  Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.