Doctor's Best, High Absorption Iron, 27 mg, 120 Tablets / Σίδηρος υψηλής απορρόφησης, 27mg, 120 ταμπλέτες

16,95 €
Κωδικός: DRB-00459
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
 • Αποτρέπει την ανεπάρκεια Σιδήρου
 • Στηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Βοηθά στη παραγωγή κυττάρων
 • Τιμή ανά ποσότητα

  SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

  Περιγραφή

 • 100 % χηλικής ένωσης
 • Απαλό με το στομάχι
 • Διαιτητικό συμπλήρωμα
 • Κατάλληλο για βίγκαν
 • Χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά
 • Χωρίς γλουτένη 
 • Χωρίς σόγια
 • Το Doctor's Best Υψηλής Απορροφητικότητας Σίδηρο με Ferrochel έχει τύχει αποσιδήρωσης έτσι ώστε να αυξηθεί η βιοδιαθεσιμότητα, και να αποτραπεί η αναγούλα και η πεπτική διαταραχή που συχνά προκαλούνται από συμπλήρωμα Σιδήρου. Η αποσιδήρωσης επιτρέπει στο Σίδηρο να διαπεράσει εύκολα μέσα από το εντερικό τοίχος όπου τα μέταλλα απορροφώνται αποτελεσματικά.

   

  Ο Σίδηρος είναι ένα απαραίτητο μέταλλο το οποίο βοηθά στην παραγωγή φυσιολογικών ερυθρών αιμοφόρων αγγείων. Είναι ένας βασικός συντελεστής της αιμοσφαιρίνης η οποία μεταφέρει το οξυγόνο σε όλο το σώμα. 

   

  Ο Σίδηρος παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό του φυλλικού οξέος, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του εμβρύου. H αναιμία στις εγκυμονούσες έχει συνδεθεί με λιποβαρή βρέφη και με την πρόωρη γέννα. Η πιο συχνή αιτία αναιμίας είναι η ανεπάρκεια σιδήρου. 

   

  Ο Σιδηρος Ferrochel αποσιδηροποιείται με δισγλυκινικά αμινοξέα, προσφέροντας υψηλή απορροφητικότητα και αυξημένη αντοχή. 

   

 • Αποτρέπει την ανεπάρκεια Σιδήρου
 • Στηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Βοηθά στη παραγωγή κυττάρων
 •  

  Προτεινόμενη  Δοσολογία

   

  1 κάψουλα ημερησίως με  το φαγητό ή όπως αλλιώς εισηγείται ο επαγγελματίας φαρμακοποιός σας. 

   

  Άλλα συστατικά

   

  Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο (από χορτοφαγική πηγή), διοξείδιο του πυριτίου, επικάλυψη ( τροποποιημένη κυτταρίνη, γλυκερίνη).

   

  Προειδοποιήσεις

   

  Η ακούσια υπερβολική δόση προϊόντων που περιέχουν σίδηρο είναι η κύρια αιτία δηλητηρίασης παιδιών κάτω των 6 ετών. Φυλάξτε αυτό το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση υπερβολικής δόσης, καλέστε γιατρό ή σε κέντρο διαχείρισης δηλητηριάσεων.

   

  Να φυλάσσεται σε δροσερό και στεγνό μέρος.

  Πληροφορίες
  Κατασκευαστής Doctors Best
  Ποσότητα συσκευασίας 6
  Κωδικός 753950004597
  Κωδικός παραγγελίας DRB-00459
  Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς σόγια, Βίγκαν, Χωρίς γαλακτοκομικά, Χωρίς αυγά
  Στόχοι Υγείας Aγχος, Aνησυχία, Ανοσοποιητικό σύστημα, Εγκέφαλος, γνωστικός, Υγεία της Γυναίκας
  Βάρος 0.120000
  Ημερομηνία λήξης 30 Απρ 2025
  Αριθμός παρτίδας 450027R
  Διατροφικές πληροφορίες

  Στοιχεία συμπληρώματος

  Ποσότητα ανά μερίδα : 1 κάψουλα
  Ποσότητα ανά δοχείο : 120 μερίδες
    Ποσό ανα μερίδα: % καθημερινή αξία: % Κ.Α σε κυοφορούσες και γυναίκες που θηλάζουν
  Σίδηρος (από Ferrochel, Ferrous Σίδηρος δισγλυκινικός αποσιδηροποίησης) 27 mg 150% 150%
  † Η καθημερινή αξία δεν έχει υπολογιστεί.
  Αποποίηση Ευθύνης Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.