Rå Hygge, BIO Reishi Mushroom Coffee, Filter Ground/ Βιολογικός Καφές με Μανιτάρια Reishi, Αλεσμένος με Φίλτρο, 227g

13,95 €
Κωδικός: HYG-14886
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
  • Διπλό εκχύλισμα με έγχυση Reishi
  • Κόκκοι Arabica από το Περού
  • Καβουρδισμένοι στη Σουηδία
  • Χαμηλή οξύτητα (σχεδόν ουδέτερο pH)
  • Χωρίς γλουτένη
  • Μη ΓΤΟ
  • Βίγκαν
  • 100% Πιστοποιημένο Βιολογικό

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Μέτρια καβουρδισμένος καφές χαμηλής οξύτητας με μανιτάρια Reishi

Βιολογικός γκουρμέ καφές με ισορροπημένη, μέτρια γεύση. Γήινο, διακριτικό άρωμα umami που προέρχεται από το Reishi.

Ιδανικό ως ισορροπημένος καφές φίλτρου ή ελαφρύτερος εσπρέσο. Πιείτε αργά, δύο φορές την ημέρα για μια αίσθηση ισορροπίας και μια ήρεμη ώθηση ενέργειας. Χωρίς νευρικότητα, εύκολη στην κοιλιά απόλαυση καφέ χαμηλής οξύτητας.

Ο καφές μανιταριών Reishi είναι ο ιδανικός καθημερινός σύμμαχος για όλους τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν μακάρια τόνωση της ζωτικότητας και της συνολικής ευεξίας.

Επίπεδο οξύτητας καφέ μανιταριών Reishi

Το επίπεδο οξύτητας του χαρμανιού καφέ Reishi είναι τόσο χαμηλό όσο pH 6,0 (οι περισσότεροι κανονικοί καφέδες είναι περίπου 4,0-5,0*), χάρη στην απαλή, πατενταρισμένη επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά το καβούρδισμα.

Ως λειτουργικό μανιτάρι, το Reishi βοηθά στη μείωση του επιπέδου οξύτητας στον καφέ, συμπληρώνοντας την εμπειρία με άλλα οφέλη που σχετίζονται με το απίστευτο μανιτάρι.

Μανιτάρια Reishi στον καφέ

Χρησιμοποιούμε μόνο εκχύλισμα μανιταριού Reishi διπλής εκχύλισης για να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό μείγμα καφέ για συνολική ευεξία. Ταιριάξαμε το γευστικό προφίλ του μανιταριού με μέτριους καβουρδισμένους κόκκους καφέ και νομίζουμε ότι δημιουργήσαμε τον τέλειο συνδυασμό!

Κόκκοι καφέ από μικρούς αγρότες στο Περού, καβουρδισμένοι στη Σουηδία

Καβουρδίζεται σε μικρές παρτίδες στο δικό μας βιοτεχνικό καφεκοπτείο στη Νότια Σουηδία χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ Arabica που αγοράζονται απευθείας από μικρούς συνεταιρισμούς βιοκαλλιεργητών στο Περού.

 

Συστατικά:
Βιολογικός καφές Arabica (98%), βιολογικό Reishi (Ganoderma lucidum) διπλού εκχυλίσματος (2%: 4540 mg ανά συσκευασία).

Συνιστώμενη δοσολογία:
Μετρήστε 14 γραμμάρια καφέ Reishi για ένα φλιτζάνι καφέ μανιταριών χαμηλής οξύτητας για να ετοιμάσετε καφέ φίλτρου ή γαλλικού τύπου. 7g για ένα σφηνάκι εσπρέσο. Συνιστούμε δύο φλιτζάνια την ημέρα.

Συσκευασία:
227 g / 8 oz. 18 φλιτζάνια ανά σακούλα
Ο καφές μανιταριών Reishi διατίθεται επίσης σε ολόκληρους κόκκους ή αλεσμένο εσπρέσο.

 

*Στον καφέ, ενώ η οξύτητα στη γεύση αναφέρεται στην αντιληπτή αισθητηριακή εμπειρία, η χαμηλή οξύτητα του pH είναι αυτό που έχει σημασία. Μια χαμηλή τιμή pH σημαίνει υψηλότερο επίπεδο οξύτητας, για παράδειγμα, το καθαρό νερό είναι ουδέτερο με pH 7.

Όσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο οξύτητας στον καφέ, μετρούμενο με pH, τόσο περισσότερο το σώμα σας θα εκτιμήσει μια πιο ισορροπημένη ώθηση που παράγεται από ένα φλιτζάνι καφέ. Με άλλα λόγια, ο καφές χαμηλής οξύτητας μπορεί να είναι μια προτιμότερη επιλογή για άτομα ευαίσθητα στην υψηλή οξύτητα του καφέ ή για όσους αναζητούν μια πιο ήπια επιλογή για το πεπτικό τους σύστημα.

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Rå Hygge
Κωδικός 5700002148865
Ποσότητα συσκευασίας 1
Βάρος 0.300000
Κωδικός παραγγελίας HYG-14886
Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Βίγκαν
Ημερομηνία λήξης 22 Απρ 2027
Is grouped Product Όχι
Το συνειδητό Hygge, η υγεία και η ευτυχία είναι το συνοπτικό όραμά για υγιεινή διατροφή και κατανάλωση. Ο γευστικός βιολογικός καφές της Rå Hygge με χαμηλά επίπεδα οξέων και λειτουργικά εκχυλίσματα μανιταριών είναι μια μοναδική δημιουργία, η οποία σας βοηθά να αποχαιρετήσετε το τρακ που συνήθως συνδέεται με την καφεΐνη. Αντ' αυτού, μπορείτε να απολαύσετε μια ισορροπημένη τόνωση με διαρκή ενέργεια. Μια μέθοδο στο καβουρδιστήριό της Rå Hygge δημιουργήθηκε για χαρμάνια καφέ με λιγότερη οξύτητα, ώστε ακόμη και όσοι είναι ευαίσθητοι στην καφεΐνη να μπορούν να απολαύσουν το hygge του καφέ ως ολόκληρους κόκκους ή καφέ... Διαβάστε περισσότερα
Η μηχανή μου συνιστά να μην χρησιμοποιείται αρωματισμένος καφές λόγω των καταλοίπων στον μύλο και τη μονάδα παρασκευής. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόβλημα; Απάντηση: Ανάλογα με την ποιότητα του μύλου, μπορεί να υπάρχουν διαφορές στο πόσο ευαίσθητο είναι το μηχάνημα σε τυχόν αλλοιώσεις του ολόκληρου κόκκου. Έχουμε μια επίστρωση στους ολόκληρους κόκκους, οπότε αν ο δικός σας δεν είναι τύπου «Peugeot» αλέσματος (μηχανικός), μπορεί να αντιδράσει σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε ένα προαλεσμένο μείγμα Rå Hygge. Αν θέλετε έναν αλεσμένο εσπρέσο, σας συνιστούμε να προμηθευτείτε τους κόκκους σε λεπτό αλεσμένο καφέ στο κατάστημα καφέ... Διαβάστε περισσότερα
Απλώς ετοιμάστε τον καφέ Rå Hygge όπως θα ετοιμάζατε οποιονδήποτε κανονικό καφέ, ανάλογα με τον τύπο παρασκευής που έχετε. Η επιλογή μας περιλαμβάνει ολόκληρους κόκκους ή αλεσμένους με φίλτρο για βυθιζόμενη κανάτα ή pour-over. Τα Lion's Mane και Reishi είναι ελαφρύτερα καβουρδισμένα- κάποιοι προτιμούν λίγο υψηλότερη δόση για πιο πικάντικη γεύση. Όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση στον καφέ, γι' αυτό σας συνιστούμε να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη γεύση που ταιριάζει σε... Διαβάστε περισσότερα
Ο καφές με μανιτάρια τείνει να έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σύγκριση με τον παραδοσιακό καφέ. Αυτό μπορεί να ωφελήσει άτομα με ευαίσθητο στομάχι ή παλινδρόμηση οξέος, καθώς μπορεί να προκαλέσει λιγότερο ερεθισμό και δυσφορία. Η πατενταρισμένη διαδικασία μετά το καβούρδισμα για την προσθήκη μανιταριών δείχνει ότι η οξύτητα είναι τόσο χαμηλή όσο pH 6,5 (σε σύγκριση με τον κανονικό καφέ με pH... Διαβάστε περισσότερα