Rå Hygge, BIO Chaga Mushroom Coffee, Whole Beans / Βιολογικός Καφές Μανιταριού Chaga, Ολόκληροι Κόκκοι, 1Kg

49,95 €
Κωδικός: HYG-14883
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
  • Διπλό εκχύλισμα Chaga με έγχυση
  • Κόκκοι Arabica από το Περού
  • Καβουρδισμένοι στη Σουηδία
  • Χαμηλή οξύτητα (σχεδόν ουδέτερο pH)
  • Χωρίς γλουτένη
  • Μη ΓΤΟ
  • Βίγκαν
  • 100% Πιστοποιημένο Βιολογικό

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Σκούρο μεσαίο καβουρδισμένο συμπλήρωμα καφεΐνης χαμηλής  οξύτητας με άγριο μανιτάρι Chaga 

Ο γκουρμέ καφές μανιταριών Chaga προσφέρει ένα μοναδικό και πλούσιο γευστικό προφίλ. Διαθέτει μια βαθιά, γήινη γεύση με λεπτές νότες ξυλωδών και ξηρών καρπών. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχει μια ήπια γλυκύτητα, εξισορροπώντας τη γήινη γεύση του παρασκευάσματος. Συνολικά, ο γκουρμέ καφές μανιταριών chaga προσφέρει μια στιβαρή και ικανοποιητική γευστική εμπειρία, με στρώματα βάθους και χαρακτήρα που απευθύνονται στους λάτρεις του καφέ που αναζητούν κάτι διακριτικά διαφορετικό.

Φιλικό προς το έντερο, καφές χαμηλής οξύτητας, χωρίς νευρικότητα.

Ενισχύστε την ημέρα σας με αυτόν τον πλούσιο καφέ μανιταριών Chaga που εκτιμάται για τα πιθανά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων που μπορούν να υποστηρίξουν την ανοσολογική λειτουργία και τη συνολική ευεξία και γιατί τον ονομάζουμε συμπλήρωμα καφεΐνης chaga. 

 

Επίπεδο οξύτητας καφέ μανιταριού συμπλήρωμα καφεΐνης Chaga

Το επίπεδο οξύτητας του συμπληρώματος καφεΐνης Chaga δεν είναι χαμηλότερο από pH 6.0 (οι περισσότεροι κανονικοί καφέδες είναι περίπου 4.0-5.0), χάρη στην απαλή επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά το καβούρδισμα.

Ακριβώς όπως και άλλα λειτουργικά μανιτάρια, το Chaga βοηθά στη μείωση του επιπέδου οξύτητας στον καφέ, συμπληρώνοντας την εμπειρία με άλλα οφέλη που σχετίζονται με το απίστευτο μανιτάρι.

Chaga μανιτάρια στον καφέ

Χρησιμοποιούμε μόνο εκχύλισμα άγριων μανιταριών chaga διπλής εκχύλισης για να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό χαρμάνι καφέ. Ταιριάξαμε το γευστικό προφίλ του μανιταριού με σκουρόχρωμους καβουρδισμένους κόκκους καφέ! Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

Κόκκοι καφέ από μικρούς αγρότες στο Περού, καβουρδισμένοι στη Σουηδία

Καβουρδίζεται σε μικρές παρτίδες στο δικό μας βιοτεχνικό καφεκοπτείο στη Νότια Σουηδία χρησιμοποιώντας 100% κόκκους καφέ Arabica που αγοράζονται από μικρούς βιολογικούς συνεταιρισμούς αγροτών στο Περού.

Συστατικά:
Συμπλήρωμα καφεΐνης ως ποτό. Περιέχει 90mg καφεΐνης και 226mg εκχύλισμα chaga ανά μερίδα. Βιολογικοί κόκκοι καφέ Arabica (98%), βιολογικό Chaga (inonotus obliquus) διπλού εκχυλίσματος (2%: 4540 mg ανά συσκευασία).

Συνιστώμενη ημερήσια δόση:
3 φλιτζάνια την ημέρα. Μετρήστε 12 γραμμάρια καφέ Chaga για ένα φλιτζάνι καφέ μανιταριών χαμηλής οξύτητας για να ετοιμάσετε καφέ φίλτρου ή γαλλικό καφέ, το οποίο αντιστοιχεί σε 4 κουταλάκια του γλυκού με κορυφή αναμεμειγμένη με 2 dl βραστό νερό. Για ένα σφηνάκι εσπρέσο περίπου 7g. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της ενδεικνυόμενης συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Το συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες χωρίς συμβουλή γιατρού ή άλλου επαγγελματία υγείας.

Συσκευασία:
1 kg / 35,27 oz. 70 φλιτζάνια ανά σακούλα.

Το συμπλήρωμα  καφέ μανιταριών Chaga διατίθεται επίσης ως φίλτρου ή αλεσμένος εσπρέσο.

*Στον καφέ, ενώ η οξύτητα στη γεύση αναφέρεται στην αντιληπτή αισθητηριακή εμπειρία, η χαμηλή οξύτητα του pH είναι αυτό που έχει σημασία. Μια χαμηλή τιμή pH σημαίνει υψηλότερο επίπεδο οξύτητας, για παράδειγμα, το καθαρό νερό είναι ουδέτερο με pH 7.

Όσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο οξύτητας στον καφέ, μετρούμενο με pH, τόσο περισσότερο το σώμα σας θα εκτιμήσει μια πιο ισορροπημένη ώθηση που παράγεται από ένα φλιτζάνι καφέ. Με άλλα λόγια, ο καφές χαμηλής οξύτητας μπορεί να είναι μια προτιμότερη επιλογή για άτομα ευαίσθητα στην υψηλή οξύτητα του καφέ ή για όσους αναζητούν μια πιο ήπια επιλογή για το πεπτικό τους σύστημα

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Rå Hygge
Κωδικός 5700002148834
Ποσότητα συσκευασίας 1
Βάρος 1.000000
Κωδικός παραγγελίας HYG-14883
Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Βίγκαν
Ημερομηνία λήξης 3 Απρ 2027
Is grouped Product Όχι
Το συνειδητό Hygge, η υγεία και η ευτυχία είναι το συνοπτικό όραμά για υγιεινή διατροφή και κατανάλωση. Ο γευστικός βιολογικός καφές της Rå Hygge με χαμηλά επίπεδα οξέων και λειτουργικά εκχυλίσματα μανιταριών είναι μια μοναδική δημιουργία, η οποία σας βοηθά να αποχαιρετήσετε το τρακ που συνήθως συνδέεται με την καφεΐνη. Αντ' αυτού, μπορείτε να απολαύσετε μια ισορροπημένη τόνωση με διαρκή ενέργεια. Μια μέθοδο στο καβουρδιστήριό της Rå Hygge δημιουργήθηκε για χαρμάνια καφέ με λιγότερη οξύτητα, ώστε ακόμη και όσοι είναι ευαίσθητοι στην καφεΐνη να μπορούν να απολαύσουν το hygge του καφέ ως ολόκληρους κόκκους ή καφέ... Διαβάστε περισσότερα
Η μηχανή μου συνιστά να μην χρησιμοποιείται αρωματισμένος καφές λόγω των καταλοίπων στον μύλο και τη μονάδα παρασκευής. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόβλημα; Απάντηση: Ανάλογα με την ποιότητα του μύλου, μπορεί να υπάρχουν διαφορές στο πόσο ευαίσθητο είναι το μηχάνημα σε τυχόν αλλοιώσεις του ολόκληρου κόκκου. Έχουμε μια επίστρωση στους ολόκληρους κόκκους, οπότε αν ο δικός σας δεν είναι τύπου «Peugeot» αλέσματος (μηχανικός), μπορεί να αντιδράσει σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε ένα προαλεσμένο μείγμα Rå Hygge. Αν θέλετε έναν αλεσμένο εσπρέσο, σας συνιστούμε να προμηθευτείτε τους κόκκους σε λεπτό αλεσμένο καφέ στο κατάστημα καφέ... Διαβάστε περισσότερα
Απλώς ετοιμάστε τον καφέ Rå Hygge όπως θα ετοιμάζατε οποιονδήποτε κανονικό καφέ, ανάλογα με τον τύπο παρασκευής που έχετε. Η επιλογή μας περιλαμβάνει ολόκληρους κόκκους ή αλεσμένους με φίλτρο για βυθιζόμενη κανάτα ή pour-over. Τα Lion's Mane και Reishi είναι ελαφρύτερα καβουρδισμένα- κάποιοι προτιμούν λίγο υψηλότερη δόση για πιο πικάντικη γεύση. Όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση στον καφέ, γι' αυτό σας συνιστούμε να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη γεύση που ταιριάζει σε... Διαβάστε περισσότερα
Ο καφές με μανιτάρια τείνει να έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σύγκριση με τον παραδοσιακό καφέ. Αυτό μπορεί να ωφελήσει άτομα με ευαίσθητο στομάχι ή παλινδρόμηση οξέος, καθώς μπορεί να προκαλέσει λιγότερο ερεθισμό και δυσφορία. Η πατενταρισμένη διαδικασία μετά το καβούρδισμα για την προσθήκη μανιταριών δείχνει ότι η οξύτητα είναι τόσο χαμηλή όσο pH 6,5 (σε σύγκριση με τον κανονικό καφέ με pH... Διαβάστε περισσότερα