Natrol, Cognium, Επιπλέον Δύναμη, 200 mg, 60 Κάψουλες

Τιμή 51,00 €
  • Αυξάνει την ροή του αίματος και της γλυκόζης στο κέντρο του εγκεφάλου όπου βρίσκεται η μνήμη και οι γνωστικές λειτουργίες

  • Δρα σαν αντιοξειδωτικό για τον εγκέφαλο προστατεύοντας τους νευρώνες από ακραίες καταστροφές και οξειδωτικό άγχος

×
Availability: In stock
Μόνο 6 διαθέσιμα

Περιγραφή

  • Υγεία εγκεφάλου

  • Για πιο κοφτερό μυαλό

  • Κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την μνήμη και τη συγκέντρωση

  • Αυξάνει την νοητική σβελτάδα βελτιώνοντας την μνήμη, την προσοχή και τη μαθησιακή ικανότητα

  • Ασφαλές, φυσικό και χωρίς διεγερτικές ουσίες

  • Διαιτητικό συμπλήρωμα

Πως το Extra Strength Cognium βελτιώνει την εγκεφαλική δραστηριότητα

  • Δραστηριοποιεί - Αυξάνοντας την ροή του αίματος και της γλυκόζης στο κέντρο του εγκεφάλου όπου βρίσκεται η μνήμη και οι γνωστικές λειτουργίες, όπως έδειξαν μελέτες. Τα αποτελέσματα ήταν βασισμένα λαμβάνοντας 200mg, 2 φορές την ημέρα για τρεις εβδομάδες. 

  • Προστατεύει - Δρα σαν αντιοξειδωτικό για τον εγκέφαλο προστατεύοντας τους νευρώνες από ακραίες καταστροφές και οξειδωτικό άγχος, όπως εισηγείται μια άλλη μελέτη. 

To Extra Strength Cognium διατηρεί το μυαλό κοφτερό και την μνήμη δυνατή.

To Extra Strength Cognium λειτουργεί με μια φυσική πρωτεΐνη που παράγεται από κουκούλια µεταξοσκώληκων. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό από πολλαπλές εργαστηριακές μελέτες. 

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα 

Ο συντελεστής μνήμης αυξάνεται δραστικά όταν 100 mg ή 200 mg του ενεργού συστατικού λαμβάνεται δύο φορές ημερησίως για τρεις εβδομάδες. 

Αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες

Το Extra Strength Cognium αυξάνει την νοητική απόδοση βελτιώνοντας ένα ευρύ φάσμα γνωστικών λειτουργιών όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η προσοχή και οι μαθησιακές ικανότητες και πολλά άλλα. 

Προτεινόμενη Δοσολογία

1 ταμπλέτα το πρωί και 1 ταμπλέτα το βράδυ με το φαγητό. 

Άλλα συστατικά

Φωσφορικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, μονο-στεατικό γλυκερύλιο, κιτρικό νάτριο, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό οξύ, στεατικό μαγνήσιο, μεθυλοκυτταρίνη, κυτταρίνη. 

Δεν περιέχει: γάλα, αυγά, ψάρι, μαλακόστρακα οστρακοειδή, καρύδια, φιστίκια, σόγια, μαγιά, τεχνητά χρώματα ή γεύσεις, πρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά.

Προειδοποιήσεις 

Να φυλάσσεται σε δροσερό και στεγνό μέρος και μακριά από παιδιά.
Συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας πριν την χρήση αν έχετε ή πιστεύεται ότι έχετε κάποια ιατρική κατάσταση, εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, εάν εγκυμονείτε ή θηλάζετε.

More Information
SKU 047469073404
Κατασκευαστής Natrol
Διατροφικές συνθήκες Χωρίς σόγια, Χωρίς γαλακτοκομικά, Χωρίς αυγά, Χωρίς σιτάρι, Χωρίς μαγιά, Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς Τεχνητές γεύσεις, Χωρίς τεχνητά χρώματα
Θέματα Υγείας Εγκέφαλος, γνωστικός
Ημερομηνία λήξης 31 Δεκ 2020
Διατροφικές πληροφορίες

Στοιχεία συμπληρώματος

Ποσότητα ανά μερίδα : 1 κάψουλα
Ποσότητα ανά δοχείο : 60 μερίδες 

  Ποσό ανα μερίδα: % καθημερινή αξία:
Silk πρωτεΐνη υδρόλυµα (60%) 200 mg *
Η καθημερινή αξία δεν έχει υπολογιστεί.
Αποποίηση Ευθύνης Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Ask a Question