Rå Hygge, BIO Tremella and Maitake Mushroom Coffee, Filter Ground / Βιολογικός Καφές Μανιταριών Tremella και Maitake, Αλεσμένος με Φίλτρο, 227 γρ

13,95 €
Κωδικός: HYG-15663
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
  • Διπλό εκχύλισμα Tremella & Maitake με έγχυση
  • Kόκκοι Arabica από το Περού
  • Καβουρδισμένοι στη Σουηδία
  • Χαμηλή οξύτητα (σχεδόν ουδέτερο pH)
  • Χωρίς γλουτένη
  • Μη ΓΤΟ
  • Βίγκαν
  • 100% Πιστοποιημένο Βιολογικό

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Μεσαίος-σκούρος καβουρδισμένος καφές χαμηλής οξύτητας με Tremella και Maitake

Βιολογικός γκουρμέ καφές με πλούσια, μεστή γεύση. Νότες ξηρών καρπών από αμύγδαλο και ένα απολαυστικό γήινο άρωμα.

Τέλειο ως ισχυρότερος καφές φίλτρου ή εσπρέσο. Απολαύστε δύο φορές την ημέρα για μια διαρκή αίσθηση ηρεμίας. Χωρίς τρέμουλο, απαλή στην κοιλιά απόλαυση καφέ με χαμηλή περιεκτικότητα σε οξύ.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν όμορφο, λαμπερό τόνο! Θεωρούμε τον καφέ μας με μανιτάρια Tremella ως ένα υπέροχο μείγμα ομορφιάς και για καλό λόγο.

Επίπεδο οξύτητας καφέ μανιταριού Tremella

Το επίπεδο οξύτητας του μείγματος καφέ Tremella είναι τόσο χαμηλό όσο το pH 6,0 (οι περισσότεροι κανονικοί καφέδες είναι περίπου 4,0-5,0*), χάρη στην απαλή, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επεξεργασία μετά το καβούρδισμα των κόκκων καφέ.

Τα δύο λειτουργικά μανιτάρια βοηθούν στην περαιτέρω μείωση του επιπέδου οξύτητας στον καφέ, συμπληρώνοντας την εμπειρία με άλλα οφέλη που σχετίζονται με τα λειτουργικά μανιτάρια.

Το αναλυτικό γευστικό προφίλ του καφέ μανιταριού Tremella

Στόχος μας με τους γκουρμέ καφέδες με μανιτάρια είναι να δημιουργήσουμε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ των εγγενών γεύσεων των κόκκων καφέ και της λεπτής γεύσης των μανιταριών.Αυτό που ξεχωρίζει τους καφέδες με μανιτάρια Rå Hygge είναι ένα στρωματικό και περίπλοκο γευστικό προφίλ σε κάθε μείγμα που δεν υπερισχύει των φυσικών γεύσεων του καφέ, αλλά προσθέτει βάθος και πλούτο στη συνολική εμπειρία κατανάλωσης.

Το Tremella εκτιμάται για την ικανότητά του να προσθέτει μια μεταξένια ή απαλότητα στον καφέ, ενώ το Maitake προσφέρει ένα γήινο και ελαφρώς ξηρό άρωμα, προσθέτοντας στην πολυπλοκότητα.

Οι βιολογικοί περουβιανοί κόκκοι καφέ προσφέρουν ένα καλά ισορροπημένο γευστικό προφίλ που χαρακτηρίζεται από μέτρια οξύτητα, μέτριο σώμα και μια σειρά από γευστικές νότες που μπορεί να περιλαμβάνουν σοκολατένιες, ξηρούς καρπούς, φρουτώδεις και λουλουδένιους τόνους. Τα μανιτάρια προσθέτουν διακριτικούς τόνους umami ή βοτάνων που συμβάλλουν στο συνολικό γευστικό προφίλ, εισάγοντας μια μοναδική και ξεχωριστή γευστική νότα που διαφέρει από τον κανονικό καφέ.

Κόκκοι καφέ από μικρούς αγρότες στο Περού, καβουρδισμένοι στη Σουηδία.

Καβουρδισμένο σε μικρές παρτίδες στο δικό μας craft roastery καφέ στη Νότια Σουηδία χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ Arabica που αγοράζονται απευθείας από μικρούς συνεταιρισμούς βιολογικών αγροτών στο Περού.

Συστατικά:
Βιολογικός καφές Arabica (98%), βιολογικό εκχύλισμα Tremella (Tremella fuciformis) (1%) & βιολογικό διπλό εκχύλισμα Maitake (Grifola frondosa)(1%), (2%: 4540 mg ανά συσκευασία).

Συνιστώμενη δοσολογία:
Μετρήστε 14 γραμμάρια καφέ Tremella για ένα φλιτζάνι καφέ με μανιτάρια χαμηλής οξύτητας. Συνιστούμε δύο φλιτζάνια την ημέρα.

Πακέτο:
227 γρ / 8 oz. 18 φλιτζάνια ανά σακούλα.
Ο καφές μας με μανιτάρια Tremella διατίθεται επίσης ως ολόκληροι κόκκοι ή αλεσμένος εσπρέσο.


*Στον καφέ, ενώ η οξύτητα στη γεύση αναφέρεται στην αντιληπτή αισθητηριακή εμπειρία, η οξύτητα του pH αντιπροσωπεύει την πραγματική χημική οξύτητα που μετρήθηκε. Μια χαμηλή τιμή pH σημαίνει υψηλότερο επίπεδο οξύτητας, για παράδειγμα, το καθαρό νερό είναι ουδέτερο με pH 7.

Όσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο οξύτητας στον καφέ, μετρούμενο με το pH, τόσο περισσότερο το σώμα σας θα εκτιμήσει μια πιο ισορροπημένη ώθηση που δημιουργείται από ένα φλιτζάνι καφέ. Με άλλα λόγια, ο καφές χαμηλής οξύτητας μπορεί να είναι μια προτιμώμενη επιλογή για άτομα που είναι ευαίσθητα στην υψηλή οξύτητα του καφέ ή για όσους αναζητούν μια πιο ήπια επιλογή για το πεπτικό τους σύστημα.

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Rå Hygge
Κωδικός 5700002156631
Ποσότητα συσκευασίας 1
Βάρος 0.300000
Κωδικός παραγγελίας HYG-15663
Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Βίγκαν
Ημερομηνία λήξης 22 Απρ 2027
Is grouped Product Όχι
Το συνειδητό Hygge, η υγεία και η ευτυχία είναι το συνοπτικό όραμά για υγιεινή διατροφή και κατανάλωση. Ο γευστικός βιολογικός καφές της Rå Hygge με χαμηλά επίπεδα οξέων και λειτουργικά εκχυλίσματα μανιταριών είναι μια μοναδική δημιουργία, η οποία σας βοηθά να αποχαιρετήσετε το τρακ που συνήθως συνδέεται με την καφεΐνη. Αντ' αυτού, μπορείτε να απολαύσετε μια ισορροπημένη τόνωση με διαρκή ενέργεια. Μια μέθοδο στο καβουρδιστήριό της Rå Hygge δημιουργήθηκε για χαρμάνια καφέ με λιγότερη οξύτητα, ώστε ακόμη και όσοι είναι ευαίσθητοι στην καφεΐνη να μπορούν να απολαύσουν το hygge του καφέ ως ολόκληρους κόκκους ή καφέ... Διαβάστε περισσότερα
Η μηχανή μου συνιστά να μην χρησιμοποιείται αρωματισμένος καφές λόγω των καταλοίπων στον μύλο και τη μονάδα παρασκευής. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόβλημα; Απάντηση: Ανάλογα με την ποιότητα του μύλου, μπορεί να υπάρχουν διαφορές στο πόσο ευαίσθητο είναι το μηχάνημα σε τυχόν αλλοιώσεις του ολόκληρου κόκκου. Έχουμε μια επίστρωση στους ολόκληρους κόκκους, οπότε αν ο δικός σας δεν είναι τύπου «Peugeot» αλέσματος (μηχανικός), μπορεί να αντιδράσει σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε ένα προαλεσμένο μείγμα Rå Hygge. Αν θέλετε έναν αλεσμένο εσπρέσο, σας συνιστούμε να προμηθευτείτε τους κόκκους σε λεπτό αλεσμένο καφέ στο κατάστημα καφέ... Διαβάστε περισσότερα
Απλώς ετοιμάστε τον καφέ Rå Hygge όπως θα ετοιμάζατε οποιονδήποτε κανονικό καφέ, ανάλογα με τον τύπο παρασκευής που έχετε. Η επιλογή μας περιλαμβάνει ολόκληρους κόκκους ή αλεσμένους με φίλτρο για βυθιζόμενη κανάτα ή pour-over. Τα Lion's Mane και Reishi είναι ελαφρύτερα καβουρδισμένα- κάποιοι προτιμούν λίγο υψηλότερη δόση για πιο πικάντικη γεύση. Όλα εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση στον καφέ, γι' αυτό σας συνιστούμε να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη γεύση που ταιριάζει σε... Διαβάστε περισσότερα
Ο καφές με μανιτάρια τείνει να έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σύγκριση με τον παραδοσιακό καφέ. Αυτό μπορεί να ωφελήσει άτομα με ευαίσθητο στομάχι ή παλινδρόμηση οξέος, καθώς μπορεί να προκαλέσει λιγότερο ερεθισμό και δυσφορία. Η πατενταρισμένη διαδικασία μετά το καβούρδισμα για την προσθήκη μανιταριών δείχνει ότι η οξύτητα είναι τόσο χαμηλή όσο pH 6,5 (σε σύγκριση με τον κανονικό καφέ με pH... Διαβάστε περισσότερα