Purovitalis, Liposomal NMN, 60 Vegan Capsules / Λιποσωμικό Νικοτιναμίδιο Μονονουκλεοτίδιο, ΝΜΝ, 60 Χορτοφαγικές Κάψουλες

69,95 €
Κωδικός: PUR-16004
Διαθεσιμότητα: Παράδοση: 1 έως 3 ημέρες
  • Ευρωπαϊκό NMN | Οι κάψουλες περιέχουν υψηλής ποιότητας NMN που προέρχεται από την Ευρώπη.

  • Λιποσωμική παράδοση | βοηθά στην προστασία του NMN από τη διάσπαση στο πεπτικό σύστημα.

  • Βιώσιμη συσκευασία | Οι κάψουλες διατίθενται σε γυάλινη συσκευασία υψηλής ποιότητας με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

     

    Οι κάψουλες NMN είναι τυλιγμένες σε λιποσώματα, για αυξημένη απορρόφηση και προστασία από τα στομαχικά οξέα. Το Purovitalis NMN προμηθεύεται και παράγεται στην Ευρώπη μέσα σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις GMP. Οι έλεγχοι τρίτου μέρους ως προς την καθαρότητα και τα βαρέα μέταλλα σας παρέχουν 99% μονονουκλεοτίδιο νικοτιναμιδίου.

Τιμή ανά ποσότητα

SELECT QUANTITY DISCOUNT PRICE PER PIECE

Ψάχνετε έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο για να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη NMN; Μην ψάχνετε περισσότερο από τις λιποσωμικές κάψουλες NMN. Κάθε φιάλη είναι γεμάτη με 125mg καθαρού, 99% μονονουκλεοτιδίου νικοτιναμιδίου που προέρχεται από την Ευρώπη, καθώς και γερμανικά λιποσώματα, για μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.


Δεν είναι μόνο φτιαγμένα με συστατικά κορυφαίας ποιότητας, αλλά με την προμήθεια NMN από την Ευρώπη, μειώνεται επίσης το αποτύπωμα άνθρακα και αποφεύγονται τα χαμηλότερα πρότυπα ποιότητας που συχνά συναντώνται σε προϊόντα που προέρχονται από την Κίνα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την καθαρότητα του προϊόντος, καθώς διαθέτουμε πιστοποιητικά εργαστηριακών δοκιμών για να υποστηρίξουμε τον ισχυρισμό μας.

Είτε προτιμάτε να παίρνετε τις κάψουλες σας το πρωί είτε το βράδυ, οι κάψουλες Liposomal NMN σας διευκολύνουν να συνεχίσετε να λαμβάνετε την ημερήσια δόση NMN ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Δοκιμάστε τις σήμερα και βιώστε τα οφέλη της ενισχυμένης ενέργειας, του καλύτερου μεταβολισμού και της βελτιωμένης συνολικής υγείας!

 

Γεύσεις

Μη αρωματισμένη

 

Συνιστώμενη χρήση

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως. Καλύτερα να λαμβάνετε το πρωί με το πρωινό και με το μεσημεριανό γεύμα για να ακολουθείτε τον κιρκάδιο ρυθμό σας.

 


Συστατικά

Μαλτοδεξτρίνη (διογκωτικός παράγοντας), Longevir™ NMN (β-Νικοτιναμιδικό μονονουκλεοτίδιο), λεκιθίνη (ηλίανθος- γαλακτωματοποιητής), HPMC (Vegan- κάψουλα)

Πληροφορίες
Κατασκευαστής Purovitalis
Ποσότητα συσκευασίας 1
Κωδικός 8720726160049
Κωδικός παραγγελίας PUR-16004
Διατροφικές συνθήκες Μη γενετικά τροποποιημένο, Χωρίς γλουτένη, Βίγκαν
Στόχοι Υγείας Ενεργειακή Υποστήριξη, Υγεία της καρδιάς, Φλεγμονή, Αντι γήρανση
Βάρος 0.170000
Ημερομηνία λήξης 30 Απρ 2026
Αριθμός παρτίδας 23N041731
Διατροφικές πληροφορίες

Στοιχεία Συμπληρώματος

Ημερήσια συνιστώμενη δόση: 2 Καψούλες

Ποσότητα ανά δοχείο: 30

 

Ποσότητα ανά δοχείο

%Ημερήσια Αξία

Longevir™ β-Νικοτιναμιδικό Μονονουκλεοτίδιο

250mg

-

 

Αποποίηση Ευθύνης

Ενώ εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες των προϊόντων είναι σωστές, οι κατασκευάστριες εταιρίες μπορεί να αλλάξουν τις λίστες συστατικών των προϊόντων. Η πραγματική συσκευασία και το υλικό μπορεί να περιέχει περισσότερες και/ή διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις εμφανιζόμενες πληροφορίες αλλά πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες πριν από την χρήση και κατανάλωση ενός προϊόντος. Για επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρία. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής είναι για αναφορά μόνο και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική συμβουλή, φαρμακοποιό, ή άλλον επαγγελματία ιατρό. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές για αυτοδιάγνωση, για αγωγή ή θεραπεία κάποιου ιατρικού προβλήματος ή ασθένειας. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας εάν υποπτεύστε κάποιο πρόβλημα υγείας για να σας κατευθύνει. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σχετικά με διατροφικά συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από το Υπουργείο Υγείας και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν ή να προλαμβάνουν καμία ασθένεια ή πρόβλημα υγείας. Η Herbalista Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακρίβειες των προϊόντων.

σχετικές αναρτήσεις