Ανακτήστε την Ευεξία και την Ομορφιά σας με Προϊόντα Organic India- Η Herbalista είναι Επίσημος Διανομέας της Organic India σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Organic India, είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές οργανικού βοτανικού τσαγιού και συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως. Η εταιρία έχει έδρα στο Lucknow της Ινδίας και τα προϊόντα της ξεχωρίζουν επειδή χρησιμοποιούν σαν κύριο συστατικό το ‘Tulsi’, επίσης γνωστό με το όνομα ‘ιερός βασιλικός (Holy Basil)’. Η Organic India παρασκευάζει ένα μεγάλο εύρος από προϊόντα ευεξίας και έχει σαν σκοπό να δώσει κίνητρο, να προωθήσει και να υποστηρίξει την πραγματική ευεξία και τον σεβασμό για όλους και τη Μητέρα Φύση.

Στη Herbalista πιστεύουμε στην ολιστική προσέγγιση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς μας. Η Organic India είναι μία μάρκα που υποστηρίζει αυτά τα πιστεύω με τη μεγάλη και αξιόπιστη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει.

 

Τι είναι η Αyurveda και ποιος είναι ο ρόλος του ‘Tulsi’ στην Επιτυχία της;

Η Ayurveda είναι ένα σύνολο από κανόνες της εναλλακτικής ιατρικής με ρίζες στην Ινδία και οι θεραπείες της έχουν σαν στόχο να φέρουν το σώμα σε ισορροπία. Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες της Αγιουρβέδα χρησιμοποιούν συχνά το 'Tulsi' για τη θεραπεία θεμάτων ευεξίας.

Μάλιστα στην Ινδία οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες της Ayurveda έχουν σε βαθιά εκτίμηση το βότανο Tulsi (Holy Basil), γνωστό και ως η ‘Βασίλισσα των Βοτάνων’ με πολύ γνωστές ιδιότητες σαν προσαρμογόνο (adaptogenic) βότανο. Η χρήση και κατανάλωση του βοτάνου είναι γνωστή στους επαγγελματίες για περισσότερα από 5000 χρόνια και αποτελεί τη βάση της συνταγής της Organic India για πολλές από τις ποικιλίες τσαγιών της.

 

Μπορείς να Επιλέξεις την Organic India για Καθημερινή Φροντίδα και Ευεξία;

Η Organic India έχει ολιστικά βοτανικά τσάγια βασισμένα στους κανόνες της εναλλακτικής ιατρικής Αγιουρβέδα  που υποστηρίζει ότι τα μεγαλύτερα ωφέλη βρίσκονται στην κατανάλωση ολόκληρου του φυτού έναντι μέρους του βοτάνου (πχ. άνθος, κορμός ή φύλο).

Στη βάση κάθε ποικιλίας είναι το Tulsi με τις εξής ιδιότητες,

  • Βοηθάει κατά του στρες και σου ανεβάζει την διάθεση
  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βοηθάει τη φυσιολογική διαδικασία του σώματος να καθαρίσει και να έρθει σε ισορροπία
  • Βοηθάει στη συντήρηση των δοντιών και στην αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος
  • Καταναλώνοντας τσάι Tulsi μειώνεις και τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα
  • Επίσης έχει και αντί-μικροβιακές ιδιότητες.
  •  

    Έρευνες υποστηρίζουν ότι το τσάι Tulsi βοηθά στο να διατηρούνται χαμηλά και να μην αυξάνονται τα επίπεδα κορτιζόνης.

     

    Ξεκίνα τη Σχέση σου με την Organic India από Σήμερα!

    Η Organic India βρίσκεται στο χώρο του βιολογικού τσαγιού για παραπάνω από 20 χρόνια. Το προϊόν τους αρχικά έγινε γνωστό γιατί ξεχώρισε στην προτίμηση του κοινού που είχε σαν στόχο τον αυθεντικό Αγιουρβέδα (Ayurveda) τρόπο ζωής. Σήμερα είναι ένα πολύ εμπορικό προϊόν κυρίως λόγω της συνταγής με βάση το ‘Tulsi’.

    Τα μείγματα τσαγιού της Organic India έχουν ενδεικνυόμενη λιανική τιμή 4.99 ευρώ για ένα κουτί με 25 φακελάκια, δηλαδή με κόστος κάτω των 0.20 σεντ ανα φακελάκι, σε σύγκριση με άλλες Οργανικές μάρκες που η λιανική τιμή τους είναι 3.50 ευρω με μόνο 17 φακελάκια τσαγιού και με κόστος περισσότερο των 0.20 σεντ.

    Αν και η τιμή της μάρκας Organic India φαίνεται παραπλήσια με άλλες οργανικές μάρκες, προσφέρει μεγαλύτερη αξία γιατί χρησιμοποιεί το Tulsi (Ιερός Βασιλικός) ένα προσαρμογόνο βότανο, αλλιώς γνωστό σαν την ‘Βασίλισσα των Βοτάνων’ και μεγάλο εύρος πιστοποιήσεων.

    Η δέσμευση της Organic India στην 'Πραγματική Ευεξία' σημαίνει την δημιουργία ολιστικής ευεξίας στο σώμα, το μυαλό, το πνεύμα και τον πλανήτη.

    Επιλέγοντας προϊόντα Organic India έχεις μια ευκαιρία για να γνωρίσεις μια ευχάριστη εμπειρία ευεξίας και ομορφιάς- και γιατί όχι και ένα καινούργιο τρόπο ζωής.

     

    Μπορείς να Απολαύσεις τα Προϊόντα της Organic India Τώρα

    Το Organic India είναι μια πιστοποιημένη μάρκα με τα εξής στοιχεία:

  • Πιστοποιημένο Οργανικό
  • Επιβεβαιωμένο Non-GMO
  • Χωρίς Γλουτένη (Gluten Free)
  • Βήγκαν (Vegan) / Κόσερ (Kosher)/ Χαλάλ (Halal)
  •  

    Τα σακουλάκια τσαγιού είναι φτιαγμένα από οργανικό και βιοδιασπώμενο υλικό.

     

    Οι ποικιλίες που είναι διαθέσιμες είναι οι εξής: 

     

    Μπορείς να βρεις προϊόντα Organic India στην ιστοσελίδα μας και στα εξής καταστήματα με οργανικά προϊόντα στην Λευκωσία, Λεμεσσό και Πάφο:

    • Vegan4Life, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 3, νούμερο 105, Λεμεσσός 3021, Τηλέφωνο: 25 252435
    • Health Basket, Λεωφόρος Ελλάδος, 66-62, Πάφος, 8020, Τηλέφωνο: 26 221461
    • Herbalista, Κυπράνορος 21, Λευκωσία 1061, Τηλέφωνο: 22 251170

     

    Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email!

     

    Ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα προϊόντα της Organic India; Κάνε εγγραφή εδώ για ένα λογαριασμό πελάτη χονδρικής.