Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σήμερα είναι ότι αν θέλετε να έχετε καλό σώμα, θα πρέπει να γραφτείτε σε ένα ακριβό γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι γυμναστική είναι ένας τρόπος ζωής πραγματικά διαθέσιμος σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως κοινωνικής ή οικονομικής κατάστασης. Μπορείτε να γυμναστείτε στο σπίτι κάνοντας κάποιες πολύ βασικές ασκήσεις / δραστηριότητες. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάψετε μερικές επιπλέον θερμίδες και να γυμναστείτε ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την άνεση του σπιτιού σας!

Σχοινάκι

(Σε 15 λεπτά, κάποιος που είναι 65 κιλά μπορεί να κάψει 190 θερμίδες)

Ένας τρόπος για να γυμναστείτε στο σπίτι χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο ακριβό εξοπλισμό είναι να κάνετε σχοινάκι. Πρώτα, πάρτε ένα σχοινί και βρείτε ένα δωμάτιο του σπιτιού που δεν έχει χαλιά, όπως πχ. το γκαράζ. Ξεκινήστε σιγά σιγά μέχρι να το συνηθίσετε (ειδικά αν έχετε πολλά χρόνια να κάνετε σχοινάκι) και επιταχύνετε μόλις αισθάνεστε πιο σίγουρες. Κάντε διάλειμμα όταν χρειαστεί, και στη συνέχεια καταγράψετε το συνολικό χρόνο που κάνατε σχοινάκι έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Ο στόχος εδώ είναι να βρείτε το ρυθμό σας και να προσπαθήσετε να κάνετε σχοινάκι για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα.

Παρακολούθηση Video με ασκήσεις γυμναστικής

 (Σε 15 λεπτά, κάποιος που είναι 65 κιλά μπορεί να κάψει 103 θερμίδες)

Όταν είστε στο σπίτι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περάσετε λίγο χρόνο στην τηλεόραση, στο facebook ή στο YouTube. Αλλά όταν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σώμα σας, πρέπει να αυτοσχεδιάσετε. Μπορείτε πολύ εύκολα να παρακολουθήσετε ένα βίντεο γυμναστικής και να κάνετε τις ασκήσεις που θα δείτε σε αυτό. Τα βίντεο γυμναστικής είναι ευρέως διαδεδομένα και μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στο YouTube. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό ώστε να ακολουθήσετε και να ολοκληρώσετε όλες τις ασκήσεις στα βίντεο που θα βρείτε.

Η σταθερότητα και η συνέπεια στη γυμναστική είναι το κλειδί για την επιτυχία σας, οπότε ένας καλός στόχος θα ήταν να βλέπετε και να κάνετε τις ασκήσεις στο σπίτι από τουλάχιστον τρία βίντεο γυμναστικής ανά εβδομάδα για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γυμναστείτε στο σπίτι.

Δουλειές του σπιτιού

(Σε 15 λεπτά, κάποιος που είναι 65 κιλά μπορεί να κάψει 45 θερμίδες)

Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά για το κάψιμο κάποιων επιπλέον θερμίδων στο σπίτι είναι οι δουλειές του σπιτιού. Όπως γνωρίζετε, ο καθαρισμός του σπιτιού σας από τη μία άκρη έως την άλλη απαιτεί χρόνο και ενέργεια. Το σώμα σας, όταν καθαρίζετε το σπίτι, λειτουργεί με χαμηλό έως μέτριο ρυθμό αλλά σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η τέλεια συνταγή για μια καλή καρδιοαγγειακή προπόνηση/άσκηση. Στο τέλος της ημέρας, θα έχετε όχι μόνο ένα καθαρό σπίτι, αλλά και ένα σώμα που έχει ασκηθεί! Τώρα μπορείτε να γυμναστείτε στο σπίτι και να έχετε ένα ωραίο, καθαρό σπίτι με την ίδια προσπάθεια!

Herbalista – Για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής 

Η Herbalista έφτασε στη Λευκωσία για εσάς που βάζετε την υγεία σας σε προτεραιότητα. Κοπιάστε για να δείτε από κοντά φυσικά και βιολογικά προϊόντα περιποίησης & εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.


Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία ή για να ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.30 στο 22 251170 ή να περάσετε από το κατάστημα μας στην Κυπράνορος 21, στη Λευκωσία (πολύ κοντά στο Debenhams Central).


Πηγή άρθρου: https://www.purelyinspired.com/fitness/3-ways-get-fit-home/