Ashwagandha: Ο Αναζωογονητής

Το Ashwagandha βρίσκεται σε ανοδική τάση στη Δύση, με τα συμπληρώματα και τα τσάγια να γίνονται αναντικατάστατο μέρος της καθημερινής ρουτίνας πολλών καταναλωτών που προσέχουν την υγεία τους. Η Αγιουρβέδα ταξινομεί το Ashwagandha ως "rasayana", ή αναζωογονητικό. και έχει χρησιμοποιηθεί ως τέτοιο στο ινδικό παραδοσιακό σύστημα ιατρικής για σχεδόν 6.000 χρόνια. Το Rasayana κυριολεκτικά μεταφράζεται σε «μονοπάτι της ουσίας» και αναφέρεται σε βότανα που μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία, τη μακροζωία, τη γνωστική υποστήριξη και την αρρενωπότητα.

Οι ερευνητές έχουν ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο Ashwagandha την τελευταία δεκαετία και έχουν βρει ότι αυτές οι αρχαίες χρήσεις έχουν σημαντικές σύγχρονες εφαρμογές. Πρώτον, το Ashwagandha έχει ταξινομηθεί ως προσαρμογόνο, οι οποίες είναι ουσίες που υποστηρίζουν την ικανότητα του σώματος να ανταποκρίνεται και να προσαρμοστεί στο σωματικό, συναισθηματικό και περιβαλλοντικό στρες.

Τι ξεχωρίζει το ORGANIC INDIA Ashwagandha;

Η ORGANIC INDIA χρησιμοποιεί κάθε δρόμο για να λειτουργεί με τρόπο που είναι πέρα ​​από βιώσιμο, τόσο για τον πλανήτη όσο και για τους καταπληκτικούς συνεργάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Το Ashwagandha μας καλλιεργείται, συλλέγεται και παρασκευάζεται σύμφωνα με τις ακόλουθες αρχές και πρακτικές:

 • Υψηλής ποιότητας Ashwagandha. Το Ashwagandha της ORGANIC INDIA καλλιεργείται στο Bundelkhand της Ινδίας, μια περιοχή γνωστή για την παραγωγή της υψηλότερης διαθέσιμης ποιότητας. Συγκομίζουμε επίσης μόνο τις πιο ώριμες, πιο χοντρές ρίζες για μεγαλύτερο όφελος και ισχύ.
 • Μικροί Οικογενειακοί Αγρότες. Οι ηθικές συνεργασίες είναι η καρδιά και η ψυχή της εταιρείας μας. Συνάπτουμε συμβάσεις με μικρές, οικογενειακές φάρμες σε όλη την Ινδία και αγοράζουμε καλλιέργειες σε κορυφαία τιμή αγοράς. Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες μας είναι μαζί μας για περισσότερα από δέκα χρόνια και ο καθένας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας των βοτάνων μας. Ως απαραίτητα μέλη της ομάδας μας, παρέχουμε σε όλους τους αγρότες μας ασφάλιση υγείας και συνεχή εκπαίδευση από εμπειρογνώμονες στη γεωργία που βρίσκονται στην αιχμή της βιολογικής και αναγεννητικής γεωργίας⁠—μια ανώδυνη πρακτική για εμάς, αλλά μια δυστυχώς πρωτόγνωρη πρακτική στην βιομηχανία.
 • Αναγεννητική Γεωργία. Είμαστε βαθιά ριζωμένοι στη γεωργία που είναι πέρα ​​από βιώσιμη - είναι αναγεννητική. Αυτό σημαίνει ότι οι γεωργικές μας πρακτικές όχι μόνο διατηρούν τη γη, αλλά και τη βελτιώνουν. Αναγεννητικό σημαίνει αναπλήρωση του εδάφους, βελτιωμένη βιοποικιλότητα, ενίσχυση της διατήρησης του νερού και αυξημένη δέσμευση άνθρακα. Κοιτάμε πέρα ​​από τη σοδειά μας σε ολόκληρη τη γη και την ευθύνη μας απέναντί ​​της ως μια υγιή συνειδητή εταιρεία διαβίωσης.
 • Οφέλη Ashwagandha για το σώμα και το μυαλό

  Η σύγχρονη έρευνα μπορεί να επιβεβαιώσει την αγιουρβεδική πεποίθηση ότι το Ashwagandha είναι ένα εξαιρετικό βότανο για το σώμα και το μυαλό. Εδώ είναι μερικά από τα πολλά οφέλη του Ashwagandha:

 • Εξισορροπεί την αντίδραση στο στρες. Ως προσαρμογόνο, το Ashwagandha υποστηρίζει την υγιή απόκριση του σώματος και του νου στο σωματικό, ψυχικό και περιβαλλοντικό στρες.
 • Υποστηρίζει την αντοχή. Μελέτες έχουν βρει ότι το Ashwagandha μπορεί να αυξήσει την αντοχή και την αντοχή. συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της φυσικής απόδοσης.
 • Γνωστική υποστήριξη. Το Ashwagandha είναι ένα βότανο rasayana, συγκεκριμένα στην υποομάδα medyha (medhyarasayanas), που αναφέρεται στο μυαλό, τη νοητική ικανότητα, τη διάνοια και τη μνήμη.
 • Τονωτικά αποτελέσματα. Το Ashwagandha έχει χρησιμοποιηθεί κλασικά και σήμερα ως τονωτικό, το οποίο φέρνει μια αίσθηση σθένους και ευεξίας.
 • Ηρεμιστικό. Το Ashwagandha μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο άνετοι, ακόμη και σε δύσκολες ή άγνωστες καταστάσεις — υποστηρίζοντας μια υγιή διάθεση και θετική νοοτροπία.
 • Παραδοσιακή σημασία της Ashwagandha

  Στα σανσκριτικά, το «Ashwagandha» μεταφράζεται σε «μυρωδιά αλόγου», που αναφέρεται όχι μόνο στο μοναδικό του άρωμα, αλλά στην ικανότητά του να παρέχει δύναμη, δύναμη και ενέργεια ζωτικής δύναμης. Άλλα ονόματα για το Ashwagandha περιλαμβάνουν "Indian Winter Cherry" ή "Indian Ginseng". Ενώ παραδοσιακά συνδέεται με την υγεία των ανδρών, το Ashwagandha προσφέρει άφθονα οφέλη και στις γυναίκες.

  Είναι εύκολο να δείτε την ιστορική και πνευματική σημασία αν ρίξετε μια ματιά στην Αγιουρβεδική γραφή, όπου το βότανο αναφέρεται πολλές φορές. Αρχαία κείμενα για την ιατρική, όπως το Charaka και το Sushruta Samhitas, που χρονολογούνται από το 400 μ.Χ., σημειώνουν τις χρήσεις του Ashwagandha, μεταξύ πολλών άλλων κειμένων. Το Ashwagandha θεωρείται από καιρό ο «πρίγκιπας των βοτάνων» λόγω της μακροχρόνιας σειράς χρήσεων για την υγεία.

  Πού καλλιεργείται το Ashwagandha;

  Το ORGANIC INDIA Ashwagandha προέρχεται από τη λοφώδη περιοχή Bundelkhand στην κεντρική και βόρεια Ινδία. Αυτή η περιοχή είναι ευρέως γνωστή για την καλλιέργεια της καλύτερης Ashwagandha που είναι διαθέσιμη στον κόσμο. Το Ashwagandha αναπτύσσεται επίσης στη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Είναι ένα πολυετές βότανο ανθεκτικό στη ζώνη 6.

  Για ποιόν είναι?

  Αν και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για άνδρες, το Ashwagandha έχει τα ίδια οφέλη και εφαρμογές και για τις γυναίκες. Είναι υπέροχο για οποιονδήποτε, από αθλητές έως φοιτητές μέχρι στελέχη επιχειρήσεων. Μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε μια αίσθηση ηρεμίας και αντοχής ταυτόχρονα για να σας επιτρέψει να περάσετε τη μέρα σας με έναν ισορροπημένο και γεμάτο ενέργεια τρόπο. Ακόμη και τα παιδιά μπορούν να πάρουν το Ashwagandha για μια υγιή απόκριση στο στρες, αλλά οι δόσεις θα πρέπει να συζητηθούν με έναν επαγγελματία υγείας. Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν Ashwagandha. Φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το Ashwagandha εάν παίρνετε φάρμακα ή έχετε μια προϋπάρχουσα πάθηση.

  Ashwagandha για υγιή συνειδητή διαβίωση

  Το Ashwagandha της ORGANIC INDIA καλλιεργείται βιολογικά σύμφωνα με τις αρχαίες πρακτικές αναγεννητικής καλλιέργειας της Αγιουρβέδα για να διασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή αποτελεσματικότητα, ή αλλιώς "prana". Όλα τα βότανα ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ υποβάλλονται σε επεξεργασία και ελέγχονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας του FDA και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

  Στην ORGANIC INDIA, αναγνωρίζουμε την τεράστια διασύνδεση της ζωής. Από τους σπόρους, στο έδαφος, στο χωράφι, στο εργοστάσιο, τα προϊόντα μας ενδυναμώνουν τους αγρότες της Ινδίας, προάγουν την περιβαλλοντική και οικονομική ανάκαμψη και παρέχουν λύσεις ευεξίας που προέρχονται από τη νοημοσύνη της φύσης.

  Shop Ashwagandha Products