Αποκτηστε εδώ προστατευτικές μάσκες ΚΝ95

Αυτή τη στιγμή όλοι είμαστε στο σπίτι  στην προσπάθεια να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού και να μείνουμε ασφαλείς. Έτσι μπορεί να έχουμε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια μας, να μαγειρεύουμε και να τρώμε καθημερινά γεύματα στο σπίτι ή απλά να έχουμε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.

 

Αλλά η υπερβολική χαλάρωση μπορεί εύκολα να μας κάνει να μην τηρούμε τις υγιεινές συνήθειες μας και να χάσουμε τη διάθεση να πετύχουμε τους στόχους μας, είτε πρόκειται για τη φυσική μας κατάσταση, την υγεία μας ή απλά το βάρος μας. 

 

Είναι φυσιολογικό να έχουν αλλάξει οι συνήθειες μας λόγω της απότομης αλλαγής της ζωής μας. Πολλοί από εμάς βρίσκουν παρηγοριά στο φαγητό ή απλώς τρώμε ένα σνακ παραπάνω επειδή είμαστε στο σπίτι και χαλαρώνουμε περισσότερο από το συνηθισμένο. Κι αν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα ρουτίνα σας, μην την αλλάξετε! Όμως, για κάποιους από εμάς που δεν αισθάνονται άνετα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την κατάσταση για να μην παρασυρθούμε και παρουμε περιττά κιλά.

 

Ετοιμάσαμε 4 συμβουλες για όσους από εμας επιλέξουμε να προσέξουμε το βάρος μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

 

1. Κρατάμε τον εαυτό μας απασχολημένο

 

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τη συνήθεια να τρώμε όταν βαριομαστε ή απλά από συνήθεια. Αυτό μπορεί να μην ήταν πρόβλημα όταν ήμασταν στο γραφείο και είχαμε λίγα διαλείμματα αλλά τώρα στο σπίτι φαίνεται ότι τα σνακ είναι πάντα διαθέσιμα για εμάς. Είναι σημαντικό να έχουμε κάτι να κάνουμε ανάμεσα στα γεύματα για να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, εκτός και αν αισθανόμαστε πραγματικά πεινασμένοι! Καλό είναι να επιλέγουμε υγιεινά σνακ όπως φρούτα ή πρωτεΐνες που μας κάνουν να νιώθουμε γεμάτοι και ταυτόχρονα δίνουν στο σώμα μας περισσότερη ενέργεια για να συνεχίσουμε την ημέρα!

 

2. Πίνουμε πολλά υγρα

 

Γνωρίζατε ότι μερικές φορές τρώμε επειδή είμαστε διψασμένοι; Ναι, ο εγκέφαλός μας ενημερώνει ότι δεν διαθέτει κάποια θρεπτική ουσία, αλλά επιλέγουμε να την αναπληρώσουμε με λάθος τρόπο. Όλοι μερικές φορές ξεχνάμε να πίνουμε νερό και φαίνεται ότι το πρόβλημα αυτό είναι ακόμα πιο έντονο όταν εργαζόμαστε από το σπίτι. Γι’ αυτό παίρνουμε το Evian μας και παρακολουθούμε πόσο νερό πίνουμε καθημερινά ή εστιάζουμε στο να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα! Αυτό όχι μόνο θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το βάρος μας, εμποδίζοντας μας να τρώμε όταν είμαστε απλά διψασμένοι, αλλά βοηθάει και να ενισχύσουμε την απόδοσή μας και να είμαστε ενυδατωμένοι (και όλοι γνωρίζουμε για τα καταπληκτικά οφέλη της ενυδάτωσης!).

 

3. Ασκούμαστε

 

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε φυσική άσκηση, όχι μόνο για τη διαχείριση του βάρους μας αλλά και για να διατηρήσουμε το σώμα μας υγιές. Έχει αποδειχθεί ότι η σωματική άσκηση ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό τωρα που αντιμετωπίζουμε τον κορωνοϊό. Η άσκηση για τουλάχιστον 30 λεπτά ημερησίως πρέπει να είναι ένας καθημερινός μας στόχος  και να μην περνάει μέρα χωρίς να αθλούμαστε. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γυμναστούμε στο στο σπίτι όπως μπορούμε να δούμε σε αυτό το άρθρο αλλα και σε αυτό.

 

4. Δοκιμάζουμε μοναδικά προϊόντα απώλειας βάρους από τη Herbalista

 

Στη Herbalista μπορούμε να βρούμε μια ποικιλία από προϊόντα που μπορούν να μας βοηθήσουν στη διαχείριση του βαρους μας και μπορούν να παραδοθούν άμεσα στο σπίτι μας όπως για παράδειγμα το Purely Inspired, 100% Pure Probiotics + Weight Loss που περιεχει πρασινο καφέ, πράσινο τσάι, προβιοτικά & Garcinia Cambogia, 19 βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, είναι κατάλληλο για Vegan διατροφή και δεν περιέχει γλουτένη.Ένα μοναδικό προϊόν που μειώνει την όρεξη σας και σας βοηθάει να διαχειριστειτε το βάρος σας με υγιεινό τρόπο.

Παραγγείλτε το τώρα online και θα το φέρουμε στο σπιτι σας με ACS

 

Αποποίηση Ευθύνης: Αυτό το άρθρο, συμπεριλαμβανομένων και των συμβουλών παρέχει μόνο γενικές πληροφορίες. Δεν είναι σε καμία περίπτωση υποκατάστατο της ειδικής ιατρικής γνώμης. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε πάντα έναν ειδικό ή το δικό σας γιατρό. Η Herbalista δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αυτές τις πληροφορίες.

 

Πηγή: https://www.bellabeat.com/blogs/news/how-not-to-gain-weight-during-the-quarantine