Η εταιρεία Herbalista Ltd, με στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση υπηρεσιών που σχετίζονται με την ευεξία και την υγεία. Μετά από έρευνα, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και το wellbeing, έφερε στην Κύπρο μια σειρά αναψυκτικών που εκτός από δροσιά και αναζωογόνηση προσφέρουν μια σειρά από οφέλη στον οργανισμό μας. Τα προϊόντα είναι βραβευμένα, πιστοποιημένα vegan και βιολογικά και φιγουράρουν επίσης στους καταλόγους εστιατορίων με αστέρια Michelin και σε 35 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις και σε διαφορετικούς τύπους και βοηθούν στη θωράκιση του οργανισμού σας, στην αποτοξίνωσή του αλλά και για να του δώσετε το απαραίτητο boost μέσα στη μέρα. Απόλαυση και όφελος ταυτόχρονα δηλαδή.

Για όσους θέλουν να τα δοκιμάσουν δεν έχουν παρά να επισκεφτούν επιλεγμένα Βιολογικά καταστήματα και σε επιλεγμένα Φαρμακεία Παγκύπρια.  Εννοείται φυσικά και μέσω online αγορών στο Herbalista.

Πολύ σύντομα θα εμφανιστούν σε Κέντρα Αναψυχής και Εστίασης και επίσης ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλο το νησί.

Vigo Kombucha

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία είναι η προστασία όχι μόνο για τον οργανισμό μας αλλά και για το περιβάλλον καθώς όλες οι συσκευασίες είναι γυάλινες και πλήρως ανακυκλώσιμες.

Κάτω από την ομπρέλα της Cruz Group, την πολυβραβευμένη κατασκευάστρια εταιρια κυκλοφορούν τα προϊόντα ΥΟΚΟ και VIGO KOMBUCHA.

Yoko Matcha Tea

YOKO Organic Matcha Green Tea

Το ΥΟΚΟ είναι ένα οργανικό matcha tea πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, που συμβάλλει στην ενέργεια και στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Το VIGO KOMBUCHA από την άλλη βασίζεται στον μύκητα kombucha είναι δηλαδή ένα προϊόν ζύμωσης με λευκό και μαύρο τσάι το οποίο περιέχει ζωντανούς μικρο-οργανισμούς. Το VIGO KOMBUCHA μπλεντάρεται με superfoods και αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών, προβιοτικών και ιχνοστοιχείων που βοηθούν άμεσα στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος αλλά και στην ενίσχυση του οργανισμού σε διάφορα επίπεδα, ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε. Σημειώστε πως είναι Vegan, Gluten free και δεν περιέχουν GMO, Soya, χρωστικές και συντηρητικά.

Ανάλογα λοιπόν με τις ημέρες της ζύμωσης τα αναψυκτικά VIGO KOMBUCHA χωρίζονται σε Vigo Kombucha Light Brew (ζύμωση δύο ημερών) που είναι πλούσιο σε προβιοτικά (250 εκατ.προβιοτικά) και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ είναι χωρίς ζάχαρη και θα το βρείτε σε τρεις γεύσεις Original, Acai και Schisandra. Σε Vigo Kombucha BIO Long Brew (ζύμωση έως 10 ημερών) που είναι ιδανικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού καθώς διαθέτει 1 δισ. προβιοτικά και κυκλοφορεί σε γεύσεις Acerola & Ginger, Cucumber & Coriander και Rose. 

Vigo Wellness Shots

Vigo Kombucha ΒΙΟ Wellness Shots

Και τέλος σε Vigo Kombucha ΒΙΟ Wellness Shots, δηλαδή φιαλίδια των 100ml τα οποία είναι χωρίς ζάχαρη και περιέχουν 1 δισ. προβιοτικά. Θα τα βρείτε σε τρεις διαφορετικούς τύπους. Το Energy με βιολογικό τσάι μάτσα και φυσική καφεΐνη, το οποίο ενδείκνυται για άμεση ενεργοποίηση του οργανισμού, είτε πριν από την καθημερινή άσκηση, είτε σε περιόδους που ο οργανισμός σας υφίσταται έντονη κόπωση εκτός όμως της γυμναστικής. Το Detox με βιολογικό κουρκουμά και βιολογικό μαύρο πιπέρι, που είναι τέλειο για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας μετά την καθημερινή προπόνηση ή σε περιόδους που θέλετε να χάσετε βάρος και το Immunity, με βιολογική acerola και βιολογικό τζίντζερ που είναι ιδανικό για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Τα YOKO και Vigo kombucha εισάγονται και διανέμονται από την Herbalista Ltd, και θα τα βρείτε διαδυκτιακα στο Herbalista σε Βιολογικά καταστήματα και σε επιλεγμένα Φαρμακεία Παγκύπρια.

Πολύ σύντομα θα εμφανιστούν σε Κέντρα Αναψυχής και Εστίασης και επίσης ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλο το νησί.

Για ερωτήσεις και ενδιαφέρον να προσφέρετε ποτά Vigo στην επιχείρησή σας, καλέστε στο 99636148 ή κάντε αίτηση για λογαριασμό B2B εδώ