Σχεδιασμένη ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, η σειρά περιποίησης δέρματος Andalou Naturals 1000 Roses® είναι χαλαρωτική, καταπραϋντική και μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια όμορφη χροιά την ημέρα και τη νύχτα. Το τριανταφυλλένιο άρωμα από μόνο του είναι αρκετό για να σας κάνει να θέλετε να κάνετε μπάνιο με τριαντάφυλλα όλη την ημέρα.

Τα βλαστικά κύτταρα PhytoCellTec® Alpine Rose υποστηρίζουν το φράγμα υγρασίας του δέρματος για να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση της φλεγμονών, τη βελτίωση στην εμφάνιση και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του δερματος, καθώς οι αποχρώσεις ροδιού, το υαλουρονικό οξύ και η Aloe Vera αναζωογονούν το δέρμα για μια άψογη εμφάνιση.

Ιδιαίτερα για το ευαίσθητο δέρμα όπου ο καθαρισμός και η απολέπιση μπορει να αφήσουν τους πόρους να φαίνονται κόκκινοι και φλεγμονώδεις, ακριβώς εκεί η απαλότητα και η λεπτότητα του τριαντάφυλλου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.. Το τριαντάφυλλο είναι το συστατικό - κλειδί που θα καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Εάν υποφέρετε από ευαίσθητο και ξηρό δέρμα, εύκολα ερεθισμένο, σκουρόχρωμο ή ακόμα υπερβολικά εκτεθειμένο δέρμα, το 1000 Roses® μπορεί να είναι η λύση που αναζητάτε.

Η σειρα περιποίησης δερματος 1000 Roses Skin Care περιλαμβάνει:

Το άρωμα του τριανταφυλλου δεν το βαρiόμαστε ποτέ...

Πηγή: https://andalou.com/blogs/our-blog/andalou-naturals-1000-roses